Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι – Λύτρας: O 40χρονος μου είπε ότι τέτοια πράγματα δεν έχει δηλώσει ποτέ

«Η εντολή της Ιωάννας είναι να προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη για τέτοιου είδους 

Συγκλονιστική ήταν η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Ιωάννας χθες (20.09) στην Κατερίνα Καινούργιου. 

Για την ψυχολογική της κατάσταση μίλησε στον ΑΝΤ1 ο συνήγορός της Απόστολος Λύτρας.

Όπως είπε «έχει αποδεχθεί αυτήν τη νέα κατάσταση», υπογραμμίζοντας ωστόσο πως δεν είναι καθόλου εύκολη η προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα.

«Το μήνυμα το βασικό είναι ότι η ζωή συνεχίζεται, γι’ αυτό βλέπετε μια ψυχραιμία, προσπαθεί να είναι συγκροτημένη» είπε.

Για τον 40χρονο και όσα άφησε να εννοηθούν για άλλο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση ο κ. Λύτρας είπε: «Ο συγκεκριμένος με πήρε και μου είπε ότι τέτοια πράγματα δεν έχει δηλώσει ποτέ. Και οτι δήθεν οι δημοσιογράφοι τα έβαλαν μόνοι τους στην κάρτα. Η δημοσιογράφος με διαβεβαίωσε ότι τα έχει πει κανονικά. Δεν έχει ούτε τη δικογραφία. Η εντολή της Ιωάννας είναι να προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη για τέτοιου είδους θέματα. Για τον υπαινιγμό πρέπει να λογοδοτήσουν. Εξοργίστηκε από αυτό, αν είναι δυνατόν. Έχει κληθεί να καταθέσει» είπε για τον 40χρονο.

Δείτε το βίντεο:Εδω

Υπενθυμίζουμε ότι ο δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέρας είχε πει πριν λίγες μέρες: «Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου