Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Η Σάκκαρη υπερασπίστηκε τον Τσιτσιπά: Δεν το κάνει επίτηδες, αντιμετωπίζει πρόβλημα

Η Ελληνίδα τενίστρια πήρε θέση μετά τις έντονες διαμαρτυρίες του Άντι Μάρεϊ

Αμέσως μετά την πρόκρισή της στον δεύτερο γύρο του US Open, η Μαρία Σάκκαρη, δέχτηκε ερώτηση για τον Στέφανο Τσιτσιπά, λόγω των αντιδράσεων του Άντι Μάρεϊ για την καθυστέρηση του Έλληνα τενίστα στα toilet breaks στον μεταξύ τους αγώνα και έσπευσε να υπερασπιστή τον «Tsitsifast».

Η Σάκκαρη δήλωσε σχετικά πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει πρόβλημα έντονης εφίδρωσης και χρειάζεται ν’ αλλάζει ρούχα συχνά. «Δεν το κάνει επίτηδες,» τόνισε η Ελληνίδα τενίστρια

Συγκεκριμένα, η Μαρία Σάκκαρη επισήμανε:

«Ξέρω πολύ καλά τον Στέφανο και ξέρω ότι ιδρώνει πάρα πολύ. Έπαιξα μαζί του στο Τόκιο και ίδρωνε υπερβολικά. Ξέρω ότι χρειάζεται να πάει να αλλάξει και γι’ αυτό πάει στην τουαλέτα. Δεν γίνεται να αλλάξει το σορτς και το εσώρουχό του στο court. Μπορεί να του παίρνει περισσότερο χρόνο σε σχέση με άλλους παίκτες, αλλά δε νομίζω ότι πάει στα αποδυτήρια και κάθεται εκεί χωρίς να κάνει τίποτα για να εκνευρίσει τον αντίπαλο ή να κόψει τον ρυθμό. Του παίρνει πολύ χρόνο γιατί πρέπει να αλλάξει αρκετά πράγματα, μπορεί εσώρουχο, κάλτσες, τα πάντα… Δε νομίζω ότι το κάνει επίτηδες».

Για τη νίκη της επί της Μάρτα Κόστγιουκ, στον 1ο γύρο του US Open, η Σάκκαρη εξήγησε: «Ο πρώτος γύρος Grand Slam δεν είναι ποτέ εύκολος. Σέρβιρα καλά, ειδικά όταν χρειάστηκε να το κάνω, ήμουν αρκετά καλή από τη βασική γραμμή και πνευματικά ήμουν πραγματικά πολύ καλά».

Η Σάκκαρη κατέληξε λέγοντας: «Δεν με απασχολεί η ζέστη και η υγρασία. Μετά το Τόκιο, μπορώ να συνηθίσω οποιεσδήποτε συνθήκες. Ήταν πολύ σκληρές οι συνθήκες εκεί και πλέον έχω συνηθίσει. Μεγαλώνοντας στην Ελλάδα, σε μια χώρα που είναι πολύ ζεστή ειδικά το καλοκαίρι, μου δίνει τη ευκαιρία να προσαρμόζομαι πιο εύκολα από άλλες παίκτριες. Μου αρέσει να παίζω σε αυτές τις συνθήκες, μπορώ να πω».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου