Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Γιώργος Σουξές κάνει on air ανακοίνωση για τον γάμο του

"Αρκεί, βέβαια, να πει και εκείνη το ναι. Νομίζω ότι αυτή η ημερομηνία είναι καλή" τόνισε ο Γιώργος Σουξές!

Λίγο πριν επιστρέψουν οι Άγριες Μέλισσες στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα, ο Γιώργος Σουξές παραχώρησε συνέντευξη στη Χριστιάννα Κοχλατζή και την κάμερα του Happy Day. 

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην προσωπική του ζωή και τη σχέση με την σύντροφο του, Νικόλ. Μάλιστα, προχώρησε σε μια ξεχωριστή on air κίνηση!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σουξές σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Η σύντροφος μου, Νικόλ είναι η γυναίκα που περίμενα. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα, με αγαπάει πολύ, την αγαπάω και γω πολύ και νομίζω ότι θα είμαστε πολύ καλά».

«Το ενδεχόμενο του γάμου είναι η αλήθεια πως δεν το σκεφτόμουν. Εάν και εκείνη θα το ήθελε, ναι, θα το κάναμε» πρόσθεσε ο πρωταγωνιστής από τις Άγριες Μέλισσες στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha. Τότε, η ρεπόρτερ παρακίνησε τον ηθοποιό να… κάνει μια πρόταση γάμου μπροστά στην κάμερα και εκείνος το αποδέχθηκε!

Ψάχνοντας, λοιπόν, τις ημερομηνίες στο κινητό του, ο Γιώργος Σουξές κατέληξε και αναφώνησε πως «νομίζω ότι 27 Αυγούστου του 2022 είναι μια καλή ημέρα. Αρκεί, βέβαια, να πει και εκείνη το ναι. Νομίζω ότι αυτή η ημερομηνία είναι καλή»!

«Αυτό που ξέρω για τον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες είναι ότι αλλάζουν πάρα πολλά πράγματα. Στη θέση του Δούκα στο Διαφάνι έρχεται ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος είναι ένας ήρωας που, ενώ φαίνεται πολύ ευγενής και δοτικός προς εμάς, στην πραγματικότητα είναι ίσως και πιο σκληρός από τον Δούκα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου