Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Κάρμεν Ρουγγέρη για Δέκα λεπτά κήρυγμα: «Έγινε μεγάλη φασαρία και τους είπα ότι θα φύγω»

«Πήγαινα πολύ χαρούμενη στο γύρισμα, είχαμε πολύ ωραίο κλίμα. Αγαπούσα πολύ όλους τους συναδέλφους, ιδιαίτερα τον Σάκη Μπουλά», είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» συνάντησε την Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς του MEGA «Δέκα λεπτά κήρυγμα».

«Για εμένα ήταν ένας σταθμός αυτή η σειρά. Βρήκα πολύ ενδιαφέρον ότι είχε να κάνει με τη νεολαία. Περίμενα την επιτυχία της σειράς γιατί απευθυνόταν σε νεολαία, και τα παιδιά που έπαιζαν κέρδισαν το κοινό τους. Η Ντίνα Παντελέων που έγραψε τη σειρά ζούσε στο σπίτι της τα προβλήματα της νεολαίας», είπε αρχικά η Κάρμεν Ρουγγέρη.

«Η Κικίτσα είναι ένας ρόλος που λάτρεψα. Δε δυσκολεύτηκα, μου πήγαινε πολύ αυτό που έκανα. Στην προσωπική μου ζωή δεν επεμβαίνω τόσο, αλλά τον χάρηκα πολύ αυτό το ρόλο. Δεν είχα καταλάβει ότι θα κάνει τόσο επιτυχία αυτός ο ρόλος. Έχει τύχει ως Κικίτσα να περπατάω σε ένα πάρκο, και τέσσερα αγοράκια με αγκάλιασαν και μου είπαν ότι θα ήθελαν μια γιαγιά σαν και εμένα. Η Κικίτσα ενδιαφερόταν πάρα πολύ, αλλά έχωνε τη μύτη της παντού», πρόσθεσε επίσης η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη είπε στη συνέχεια: «Πήγαινα πολύ χαρούμενη στο γύρισμα, είχαμε πολύ ωραίο κλίμα. Αγαπούσα πολύ όλους τους συναδέλφους, ιδιαίτερα τον Σάκη Μπουλά. Κάθε χρόνο που παίζει η σειρά κάνει νούμερα. Ήταν το σίριαλ που ανέβασε λίγο το κασέ. Κάθε χρόνο έπαιρνα και καλύτερα χρήματα».

«Είμαι φανατική αντικαπνίστρια και είχα δηλώσει από την αρχή ότι αν κάπνιζαν ως ρόλοι θα το σχολίαζα. Σε ένα επεισόδιο έπρεπε να καπνίσει και η Κικίτσα, και τους είπα ότι σε καμία περίπτωση δε θα το κάνω αυτό. Έγινε μεγάλη φασαρία γιατί επέμεναν να καπνίσω και τους είπα ότι φεύγω από το σίριαλ. Και τότε μου είπαν εντάξει κυρία Ρουγγέρη, ελάτε πίσω, δεν θα καπνίσετε», αποκάλυψε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου