Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρενέβη στη Super Κατερίνα – «Είμαι καλύτερα»

"Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα αλλά υποτροπίαζε το πράγμα" δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τηλεφωνική παρέμβαση στη Super Κατερίνα έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωινό της Παρασκευής. 

Ο αγαπημένος παρουσιαστής βγήκε πριν από λίγες ώρες από την εντατική και βρίσκεται πλέον στο δωμάτιο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός όπου και νοσηλεύεται με την υποστήριξη οξυγόνου.

Καθώς λοιπόν η Κατερίνα Καινούργιου συνομιλούσε με την τηλεοπτική της παρέα στον Alpha, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να τους… διακόψει με πολύ χιούμορ!

«Τα ‘χω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει! Παιδιά, καλημέρα. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι, δηλαδή σας βλέπω τώρα και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνιση σου, Κατερίνα, μπορεί να με στείλει στην εντατική» τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Θα ‘πρεπε να είσαι πιο προσεκτικά ντυμένη. Ένας άνθρωπος τον οποίο τον διασωλήνωσαν για μια ημέρα, έκατσε στην εντατική δυο μέρες και βγαίνει δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα Καινούργιου μπροστά του».

«Είμαι καλύτερα. Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα αλλά υποτροπίαζε το πράγμα. Εννοείται όμως πως κάθε φορά κάτι βρίσκουμε και πάμε να το τελειώνουμε» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Μπορεί να είμαι τώρα λίγο περίεργα έχοντας μπροστά μου μάσκα, αλλά εγώ νιώθω δυνατός. Νομίζω δηλαδή ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια των γιατρών και τη βοήθεια του νοσοκομείου

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου