Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Ο Φίλιππος Σοφιανός απαντά και ξεκαθαρίζει για τη σχέση του με την Τέτα Καμπουρέλη


«Έχω κάνει γάμους και διαζύγια που δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς», είπε ο Φίλιππος Σοφιανός.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” έδωσε ο Φίλιππος Σοφιανός. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ελληνικό metoo, τον έρωτα, αλλά και την Τέτα Καμπουρέλη.

«Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει και δεν παίζω στην τηλεόραση. Μπορεί το νέο τηλεοπτικό τοπίο να μην έχει ανάγκη τις υπηρεσίες μου.

Ως επαγγελματίας ηθοποιός χτύπησα πόρτες για τηλεόραση, μίλησα με φίλους, υπάρχει μια περίεργη σιωπή, δεν ξέρω γιατί. Δεν άνηκα ποτέ σε κανέναν κύκλο και καμία παρέα, τα κατάφερα μόνος σε ένα δρόμο πολύ μοναχικό. Η έκταση που πήρε το metoo έχει δύο όψεις. Ναι, έπρεπε να πάρει έκταση, αλλά δεν έπρεπε να εκφυλιστεί σε κουβέντα κομμωτηρίου», είπε αρχικά ο Φίλιππος Σοφιανός.

Ο Φίλιππος Σοφιανός συμπλήρωσε: «Έχουν εισβάλει στην προσωπική μου ζωή, υπήρχαν οι παπαράτσι. Την προσωπική μου ζωή τη φύλαγα με λύσσα. Έχω κάνει γάμους και διαζύγια που δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς. Ο έρωτας είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου. Δεν μπορείς να του επιβληθείς. Άνθρωποι που έχουν ταλαιπωρηθεί ερωτικά είναι πιο καλλιεργημένοι από τους ανέραστους. Οι ανέραστοι άνθρωποι έχουν ένα ποσοστό “αναπηρίας”».

Για την Τέτα Καμπουρέλη, ο Φίλιππος Σοφιανός, αφού γέλασε, απάντησε: «Έλα μωρέ, σταμάτα! Αυτό κι αν είναι αστείο. Την Τέτα την ξέρω από πολύ παλιά και την ξέρω μέσα από τις γυναίκες της ζωής μου. Πάντα είχαμε μια επαφή. Η Τέτα ήταν, είναι και θα παραμείνει φίλη μου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου