Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Πωλίνα Φιλίππου Παντελίδη: Τα δύο παιδιά και η επιλόχειος κατάθλιψη

"Και ξαφνικά εγώ όλη μέρα κάθε μέρα έκλαιγα, μου έφταιγαν όλα και λέω τι γίνεται;", εξομολογείται η Πωλίνα Φιλίππου Παντελίδη.

Η Πωλίνα Φιλίππου Παντελίδη μίλησε στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή για τα δύο παιδιά που απέκτησαν με τον Τριαντάφυλλο Παντελίδη, την ονοματοδοσία, την απώλεια του Παντελή Παντελίδη αλλά και την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε.

«Με τον Τριαντάφυλλο είμαστε αχώριστοι, ταιριάζουμε πάρα πολύ, έχουμε κοινή πορεία, είμαστε και ίδιοι σαν άνθρωποι.

Κι εγώ είμαι λίγο της παράδοσης ότι το πρώτο παιδί πάει του άντρα. Είχαμε πει με τον άντρα μου ότι αν είναι αγόρι θα πάρει το όνομα Παντελής», λέει η Πωλίνα Φιλίππου και αναφέρει για την απώλεια του Παντελή Παντελίδη: «Πάντα ένα παιδί φέρνει ευτυχία στο σπίτι. Το θέμα όμως είναι ότι πάντα έχεις ένα μαχαίρι στην καρδιά σου, έτσι; Αυτό δεν αλλάζει».

Δειτε το βιντεο εδω

«Πέρασα ελαφράς μορφής επιλόχειο κατάθλιψη. Ήταν αυτή η μεταβατική περίοδος της ζωής μου που ξαφνικά αλλάζει η ιεραρχία σου και είναι ένα παιδί. Δεν προλαβαίνεις ούτε να φας. Και ξαφνικά εγώ όλη μέρα κάθε μέρα έκλαιγα, μου έφταιγαν όλα και λέω τι γίνεται;», εξομολογείται η Πωλίνα Φιλίππου Παντελίδη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου