Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Αίας Μανθόπουλος: «Η δικαστική διαμάχη έχει τελειώσει, έχω δικαιωθεί»

"Ο θάνατος του Νίκου Σεργιανόπουλου με συγκλόνισε. Ήταν μια αξέχαστη περίοδος της ζωής μου", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αίας Μανθόπουλος.

Ο Αίας Μανθόπουλος, μίλησε μετά από πολύ καιρό στην τηλεόραση, δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Μένια Κούκου.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, λέγοντας τα εξής:

«Υπήρχαν κάποια προσωπικά προβλήματα τα οποία έπρεπε να λυθούν. Λύθηκαν, δόξα τω Θεώ. Νομίζω βρίσκομαι σε μια άλλη περίοδο ωριμότητας, μετά από διάφορα θέματα τα οποία συνέβησαν στην προσωπική μου ζωή. Είναι μια δικαστική διαμάχη που έχει τελειώσει εδώ και χρόνια. Έχω δικαιωθεί. Υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία, βεβαίως δεν λύνονται πλήρως ανάμεσα στους ανθρώπους ποτέ, αλλά έχουν τελειώσει όλα αυτά. Είμαι πολύ περήφανος για τα τρία μου παιδιά, όλα σπουδάζουν, ακολουθούν τα ταλέντα τους».

Για το ακίνητο που έχει αγοράσει στο εξωτερικό, ο Αίας Μανθόπουλος λέει: «Έχω πάρει ένα κτίριο στη Ρουμανία, το οποίο ήταν μνημείο αρχιτεκτονικής, το οποίο λειτουργεί ως κατάλυμά με μια μικρή καφετέρια».

Δειτε βιντεο εδω

«Ο θάνατος του Νίκου Σεργιανόπουλου με συγκλόνισε. Ήταν μια αξέχαστη περίοδος της ζωής μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αίας Μανθόπουλος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου