Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Αντώνης Ρέμος: «Ευχαριστώ την Υβόννη που μου στέκεται όλο αυτό το διάστημα»

Εννοείται ότι θυμάμαι πώς ξεκίνησα το 1987 σε ένα ταβερνάκι στον Λαγκαδά

"Εννοείται ότι θυμάμαι πώς ξεκίνησα το 1987 σε ένα ταβερνάκι στον Λαγκαδά. Οι μνήμες είναι ανεξίτηλες. Ήμουν μείον 40 κιλά, ένα παιδί 18 χρονών που έχει όνειρα και καμιά φορά δεν τα πιστεύει ούτε ο ίδιος", εξομολογείται ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας από την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου και ετοιμάζει ένα show υπερπαραγωγή σε ένα ιστορικό χώρο που έχει εξ’ ολοκλήρου μεταμορφωθεί.

H Ιερά Οδός έγινε NOX και είναι ένας σύγχρονος χώρος ψυχαγωγίας που θυμίζει club στη Νέα Υόρκη. Εκεί τον συνάντησε ο Κώστας Τσουρός από το Mega Καλημέρα και μίλησαν για όλα.

«Δεν έχουμε αφήσει τίποτα στην τύχη, επιμεληθήκαμε τα πάντα, από τον τρόπο που θα μπαίνει ο κόσμος μέσα, πώς θα κάτσει… Θέλω να είναι ένα ταξίδι στις αισθήσεις. Μας αξίζει να ζήσουμε σε χώρους και με προγράμματα που θα μας θυμίσουν άλλες εποχές, πράγματα που ίσως συναντούσαμε αργότερα στο μέλλον. Εγώ τα έφερα λίγο πιο πριν», λέει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος και συνεχίζει:

«Εννοείται ότι θυμάμαι πώς ξεκίνησα το 1987 σε ένα ταβερνάκι στον Λαγκαδά. Οι μνήμες είναι ανεξίτηλες. Ήμουν μείον 40 κιλά, ένα παιδί 18 χρονών που έχει όνειρα και καμιά φορά δεν τα πιστεύει ούτε ο ίδιος. Δεν πίστευα ότι θα φτάσω ως εδώ.

Εδώ τώρα νιώθω ότι κάναμε την επανάσταση, την υπέρβαση. Μέχρι τώρα κοιτούσαμε να κάνουμε πράγματα που αφορούσαν στη σκηνή και μέσα. Φέτος κοιτάξαμε να κάνουμε όλο το περιβάλλον να είναι άνετο για τον κόσμο, ώστε να νιώθει πραγματικά σημαντικός».

Για τις γυναίκες της ζωής του, ο Αντώνης Ρέμος λέει: «Η Ελενίτσα δεν με κάνει ό,τι θέλει, αλλά σίγουρα υπάρχει μια μεγάλη αγάπη και μια τεράστια ανησυχία και ευθύνη κιόλας. Μεγαλώνει πολύ όμορφα.

Εμείς είμαστε τα αφεντικά αλλά οι γυναίκες αποφασίζουν. Ευχαριστώ την Υβόννη που μου στέκεται όλο αυτό το διάστημα που έχω χαθεί λίγο από το σπίτι».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου