Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Χρήστος Μενιδιάτης για Χρήστο Κυριαζή: «Ξέραμε ότι ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό το τραγικό γεγονός»

«Για όσους γνωρίζαμε την οικογένειά του και τον ίδιο, ξέραμε πολύ καλά ότι τα πράγματα τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ δύσκολα», λέει ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην ελληνική κοινωνία, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Σήμερα, λοιπόν, ο Χρήστος Μενιδιάτης μίλησε στην εκπομπή «Love it» για την απώλεια του Χρήστου Κυριαζή, αποκαλύπτοντας πως λίγοι ήταν αυτοί που ήξεραν για το πρόβλημα της υγείας του.

«Για όσους γνωρίζαμε την οικογένειά του και τον ίδιο, ξέραμε πολύ καλά ότι τα πράγματα τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ δύσκολα και ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό το τραγικό γεγονός. Γνώριζα μέσα από το οικογενειακό του περιβάλλον ότι τα πράγματα δυσκόλευαν αρκετά μέρα με τη μέρα. Νοσούσα περίπου τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Το πάλεψε με πάρα πολύ αξιοπρέπεια», είπε αρχικά ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Χρήστος Μενιδιάτης είπε στη συνέχεια: «Αρχοντική συμπεριφορά απέναντι σε αυτό το τέρας που όποιον βρίσκει δυστυχώς τον ρίχνει κάτω. Έφυγε με το κεφάλι ψηλά. Ήταν δική του επιθυμία να μην μεταφερθεί σε νοσοκομείο, παρά το γεγονός ότι η κατάστασή του δυσκόλευε μέρα με τη μέρα. ΚΙ έτσι έφυγε σήμερα το πρωί στο κρεβάτι του. Ήμασταν πολύ λίγοι αυτοί που γνωρίζαμε ότι υπήρχε πρόβλημα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου