Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Γιώτα Νέγκα: «Φοβήθηκα ότι θα χάσω τη φωνή μου, έπαθα μεγάλη ζημιά»

«Χώρισα μετά από πολλά χρόνια, κλείνουν οι κύκλοι στη ζωή, αλλά κράτησα το επώνυμο του πρώην συζύγου μου», λέει η Γιώτα Νέγκα.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε η Γιώτα Νέγκα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες στο χώρο και το συμβάν που παραλίγο να της στοιχίσει τη φωνή.

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα γίνω τραγουδίστρια. Μικρή έλεγα ότι θα γίνω χορεύτρια, αεροσυνοδός, ηθοποιός. Την πρώτη φορά που άκουσα τραγούδι μου στην τηλεόραση ήμουν μέσα στην ξινίλα. Έλεγα θα αρέσει αυτό το πράγμα; Ξεκίνησα να τραγουδάω μετά το σχολείο. Ο πρώτος δίσκος ήρθε το 2003 από ένα τυχαίο γεγονός, τη στιγμή που είχα παραιτηθεί», είπε αρχικά η Γιώτα Νέγκα.

Η Γιώτα Νέγκα είπε στη συνέχεια: «Παντρεύτηκα πολύ μικρή, στα 20. Δεν ήταν σχέδιο, αυτό έρχεται και σε βρίσκει. Ερωτεύτηκα με την αφοβία της νιότης. Χώρισα μετά από πολλά χρόνια, κλείνουν οι κύκλοι στη ζωή, αλλά κράτησα το επώνυμο του πρώην συζύγου μου. Το κανονικό μου όνομα είναι Παναγιώτα Τσεγρένη. Μεγάλο τραύμα το έχω από παιδί».

«Έχω νιώσει πισώπλατες μαχαιριές και τρικλοποδιές στην καριέρα μου. Με πιάνουν οι μαυρίλες μου, αλλά δεν κρατάνε πολύ, δεν τους επιτρέπω. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια κάνω ψυχοθεραπεία. Ένιωσα μια τεράστια πίεση και είδα πως δεν μπορώ να διαχειριστώ καταστάσεις. Κάποια στιγμή φοβήθηκα ότι θα χάσω τη φωνή μου, έπαθα μεγάλη ζημιά από κακές συνθήκες και μια αντισυναδελφική συμπεριφορά», πρόσθεσε επίσης η Γιώτα Νέγκα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου