Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Κοινωνική λειτουργός έστελνε γυμνές selfies σε έναν 15χρονο που φρόντιζε

Ο έφηβος απειλούσε να αυτοτραματιστεί ενώ οι αρχές εκφράζουν φόβους για βλάβες στον νεαρό και στις σχέσεις του με τις γυναίκες

Κοινωνική λειτουργός έστελνε γυμνές selfies σε έναν 15χρονο που φρόντιζε

Μια κοινωνική λειτουργός έχασε τη δουλειά της ως αποτέλεσμα της ανάρμοστης συμπεριφοράς της και της σεξουαλικής παρενόχλησης που υπέστη ένα 15χρονο παιδί, το οποίο μάλιστα φρόντιζε ως μέρος της εργασίας της.

Η Τζόρτζια Τόμας, 26 ετών, από το Σουόνσι της Νότιας Ουαλίας, επιδόθηκε σε «σεξουαλική δραστηριότητα» με το 15χρονο αγόρι που φρόντιζε και του έστειλε μια σειρά από σεξουαλικά μηνύματα. Συμπεριλαμβανομένων selfies που ήταν γυμνή μέσα στο αυτοκίνητό της ενώ του έστελνε μηνύματα λέγοντας ότι «είναι ερωτευμένη μαζί του και ότι τον αγαπούσε».

μετά από έρευνα για τις πράξεις της τέθηκε σε αναστολή από το ρόλο της ως κοινωνική λειτουργός και στη συνέχεια απολύθηκε.


«Το παιδί μπορεί να έχει υποστεί βλάβες στην κατανόηση των σχέσεων με τις γυναίκες»

Ένας εκπρόσωπος της Social Care Wales δήλωσε: «Η Τζόρτζια Τόμας συμμετείχε σε σεξουαλική δραστηριότητα και αντάλλαξε μηνύματα σεξουαλικής φύσης με ένα 15χρονο αγόρι το οποίο είχε υπό την επίβλεψή της. Η κυρία Τόμας έστειλε στον νεαρό μια ακατάλληλη φωτογραφία του εαυτού της και είπε στον νεαρό ότι τον αγαπούσε.

Επιπλέον, στην ακρόαση ειπώθηκε ότι η Τόμας δεν ενημέρωσε αμέσως τον εργοδότη της όταν ο νεαρός απείλησε να αυτοτραυματιστεί και είπε ψέματα στον εργοδότη της για τις ανταλλαγές φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον νεαρό.

Η πειθαρχική επιτροπή άκουσε ότι οι παραβιάσεις έγιναν τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο του 2018 ενώ εργαζόταν ως υπάλληλος φροντίδας παιδιών για τον Όμιλο Athena στο Swansea.

Η απόλυσή της περιλαμβάνει και ισόβιο αποκλεισμό της από δομές κοινωνικής περίθαλψης στην Ουαλία.

Μετά την απόφαση, η επιτροπή είπε: «Οι ενέργειές της είναι πιθανό να προκάλεσαν βλάβη στο αγόρι. Μπορεί να του προκάλεσε σημαντική ζημιά σε ένα κρίσιμο στάδιο της ανάπτυξής του, ιδιαίτερα όσον αφορά την κατανόηση των κατάλληλων σχέσεων με τις γυναίκες. Η κυρία Τόμας έδειξε αδιαφορία για την ευημερία του αλλά και εκείνη των συναδέλφων της.

Τα εν λόγω γεγονότα έλαβαν χώρα πριν από περισσότερα από τρία χρόνια, αλλά δεν έχουμε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η κ. Τόμας έχει αποδεχθεί ότι έκανε λάθος και έχει λάβει σοβαρά μέτρα για να αντιμετωπίσει τη συμπεριφορά της».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου