Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Αντύπας: «Ανέβηκαν 1.000 γυναίκες στην πίστα, κόντεψαν να με φάνε»

«Το μεγαλύτερο νυχτοκάματο το πήρα το 1992», λέει ο Αντύπας.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Αντύπας. 

Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για τη δικαστική διαμάχη για το τραγούδι «Μετακομίζω γιατί χωρίζω», την άγνωστη ιστορία πίσω από το «Οδηγώ και σε σκέφτομαι», αλλά και τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του!

«Ξεχωρίζω τη συνεργασία μου με τη Ρίτα Σακελλαρίου και την Άντζελα Δημητρίου. Το 1992, την ημέρα της γυναίκας, ανέβηκαν 1.000 γυναίκες πάνω στην πίστα και κόντεψαν να με φάνε. Το μεγαλύτερο νυχτοκάματο το πήρα το 1992. Δεν μπορείς κάθε χρόνο να παίρνεις τα ίδια λεφτά», είπε αρχικά ο Αντύπας.

Ο Αντύπας είπε στη συνέχεια: «Όταν ήμουν στο Ποσειδώνιο επειδή δε χωρούσε ο κόσμος πήραμε και το απέναντι μαγαζί. Το “Μετακομίζω γιατί χωρίζω” το έχω γράψει εγώ. Πήγαν κρυφά από εμένα το τραγούδι στον Στράτο Διονυσίου. Πήγα στα δικαστήρια, το κέρδισα, και ο Μάτσας ήθελε να μου δώσει 500.000 για να το πει ο Στράτος Διονυσίου.

Από τα τραγούδια μου ξεχωρίζω το “Είμαι στα χάι μου όταν σε έχω πλάι μου”. Τον πρώτο μου δίσκο τον άφησα στο μνήμα του πατέρα μου, του το είχα υποσχεθεί. Το “Οδηγώ και σε σκέφτομαι” δημιουργήθηκε στις στροφές πηγαίνοντας προς τον Κάλαμο».

«Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 38 χρόνια. Ο γάμος είναι “λαχείο”. Έχουμε δύο εκπληκτικά παιδιά και δύο εγγόνια που μας έκαναν πάλι παιδιά. Εγώ δε χάρηκα τα παιδιά μου. Μεγαλώνω τα παιδιά της κόρης μου, πιο πολύ από ό,τι μεγάλωσα τα δικά μου παιδιά.

Ζήλευα τη γυναίκα μου, όπως και εκείνη. Ερχόντουσαν πολλές γυναίκες στο καμαρίνι μου. Ήρθε μία γυναίκα στο καμαρίνι μου, μου έπιασε το χέρι και είπε στη φίλη της πως “είναι ζωντανός”. Εκείνη νόμιζε ότι είμαι άγαλμα», πρόσθεσε επίσης ο Αντύπας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου