Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Η αντίδραση της Βίσση όταν της πρότεινε να πάρουν τη Βανδή στο μαγαζί

«Ο Αντρέας Παπανδρέου με είχε μαγέψει», λέει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος. 

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για τις συνεργασίες του με πετυχημένους καλλιτέχνες και τις αναμνήσεις που έχει από αυτές.

«Όταν βγήκε στην πρεμιέρα ο Πασχάλης για τρία, τέσσερα λεπτά, ο κόσμος άναβε αναπτήρες από κάτω. Ουρλιάζανε και με έπιασαν τα κλάματα. Ο Πασχάλης δεν έβλεπε, στραβώθηκε στην πίστα από τους καπνούς που του είχαμε βάλει και μου είπε “τι είναι ρε Αργύρη, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και με κάνετε έτσι;”.

Είχα πει στον Νότη “παρ’ το πάνω σου όλο, κάνε ότι θέλεις. Δεν θα τα κάνουμε μαζί, γιατί θα τσακωθούμε, δεν μου αρέσει με τίποτα ό,τι κάνεις”. Ο Νότης με ρώτησε γιατί τον πήρα και του απάντησα “πλάκα μου κάνεις; Αρέσεις στον κόσμο”. Το έκανε και σκίσαμε», είπε αρχικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος είπε στη συνέχεια: «Η Άννα Βίσση δεν είναι μία κυρία, είναι αντράκι. Είναι μία πολυδάπανη καλλιτέχνιδα, θα σου βγάλει το λάδι. Η Βίσση έχει πολλές απαιτήσεις και από τον εαυτό της. Τα λεφτά που παίρνει, θα τα κάνει φορέματα, λούσα, διαφήμιση και τη θεωρώ κορυφαία. Όταν δουλεύαμε με την Άννα Βίσση ψάχναμε κοριτσάκια για το πρόγραμμα και της είπα ‘δεν παίρνουμε την Βανδή; Είναι ωραία’. Η Βίσση τότε μου απάντησε: ‘Η Βανδή κάνει εμένα, τι να την πάρουμε; Να σπουδάσει εμένα;’».

«Ο Αντρέας Παπανδρέου με είχε μαγέψει. Είχε έρθει έξι ή εφτά φορές στα εγκαίνια του μαγαζιού. Μια φορά είχε έρθει ενώ ήταν μέσα όλη η Νέα Δημοκρατία, τον πήρανε χαμπάρι, του μίλησαν, σηκώθηκε και χόρεψε», πρόσθεσε επίσης ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου