Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Η τραγουδίστρια Chrysa καταγγέλλει παρουσιαστή – «Μου έκανε χυδαίες ερωτήσεις όταν ήμουν ανήλικη»

«Τώρα λοιπόν που όλα βγήκαν στη φόρα έχω και εγώ να σας πω τη δική μου ιστορία»

Γνωστό παρουσιαστή καταγγέλλει η τραγουδίστρια Chrysa, ο οποίος της έκανε ανάρμοστες και χυδαίες ερωτήσεις όταν εκείνη ήταν ανήλικη, σε beach bar, όπου έτυχε να συναντηθούν. 

Η τραγουδίστρια, μέλος του συγκροτήματος «Οceandvst», μέσω instastories, διηγείται όσα συνέβησαν κατά τη συνάντησή της με τον γνωστό παρουσιαστή.

«Τώρα λοιπόν που όλα βγήκαν στη φόρα έχω και εγώ να σας πω τη δική μου ιστορία για το γνωστό σε όλους μας τηλεοπτικό πρόσωπο. Όταν ακόμα ήμουν ανήλικη έπαιζε σε ένα beach bar όπου είχα πάει με τους φίλους μου. Κάποια στιγμή είπε κάποιο ανέκδοτο το οποίο μου φάνηκε αστείο και γέλασα. Έτσι βγήκε ευκαιρία να με προσεγγίσει. Κάποια στιγμή, λίγο μεθυσμένη και ξεχασμένη εφόσον διασκέδαζα με τους φίλους μου, καθίσαμε στο μπαρ όπου βρισκόταν και ο ίδιος.

Κάποια στιγμή πήγα στην τουαλέτα και την ώρα που βρισκόμουν μέσα, άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Βγαίνοντας έξω τον αντίκρισα σοκαρισμένη και ο ίδιος με ρώτησε “ωχ, εδώ είναι οι γυναικείες τουαλέτες; Μπερδεύτηκα”. Στη συνέχεια μου έκανε ερωτήσεις για τη ζωή μου και στη συνέχεια αφού είδε ότι απαντούσα προχώρησε σε άλλες ερωτήσεις που δεν θέλω να αναφέρω τώρα λόγω της χυδαιότητας αυτών. Ευτυχώς μια φίλη μου ήταν στη δίπλα τουαλέτα και δεν το είχε παρατηρήσει. Οπότε μόλις την είδε έφυγε.

Στη συνέχεια δεν δίστασε ακόμη και μπροστά στους φίλους μου να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του που ήμουν ανήλικη και δεν μπορούσαμε να “περάσουμε καλά” περνώντας από μπροστά μου και λέγοντας “πολύ κρίμα…”

Μέχρι τώρα φοβόμουν πολύ. Ακόμη και όταν πήγα στην εκπομπή του για να παίξουμε με τη μπάντα και με κοίταξε καθώς με αναγνώρισε απέφευγε να με κοιτάξει στα μάτια. Αν δείτε το βίντεο της εκπομπής θα καταλάβετε στην αρχή πόσο άβολα αισθάνεται που πρέπει να μου πάρει συνέντευξη. Δεν φοβάμαι πια. Είμαστε όλες μαζί. Όλα τα καθάρματα δεν θα τη γλιτώσετε» γράφει η Chrysa.


πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου