Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Κατερίνα Γερονικολού: «Είχα θάψει μέσα μου αυτό που έγινε με τον Γιώργο Κιμούλη»

«Ντρεπόμουν και δεν ήθελα να μιλήσω για αυτό», λέει η Κατερίνα Γερονικολού.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Χριστίνα Κόμπου έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Γερονικολού. 

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη», μίλησε για τη Μιμή Ντενίση, αλλά και για το περιστατικό λεκτικής βίας από τον Γιώργο Κιμούλη.

«Ήταν όνειρο ζωής αυτή η ταινία. Το σχεδίαζε η Μιμή Ντενίση εδώ και 8 χρόνια και παίζω τον συγκεκριμένο ρόλο στο θέατρο από το 2014 μέχρι και σήμερα. Άκουγα πολλά για αυτή την ταινία, ένοιωσα δέος και συγκίνηση και πραγματικά πιστεύω πως όλοι θα μιλάτε για την ταινία τα επόμενα χρόνια. Είναι ένας σταθμός στον ελληνικό κινηματογράφο και σαν ηθοποιός ήταν μια τεράστια πρόκληση να παίξω έναν τόσο σημαντικό και διαφορετικό ρόλο», είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Για τη σχέση της και τη συνεργασία της με την Μιμή Ντενίση, η Κατερίνα Γερονικολού είπε: «Από το 2010 συνεργαζόμαστε, πλέον είμαστε φίλες όχι μόνο συνεργάτες. Όταν μου πρότεινε τον ρόλο ήμουν σε άλλη παράσταση, αιφνιδιάστηκα. Ξεκίνησε να μου διαβάζει το έργο και ενώ ήμουν σε άλλη παράσταση, συμφώνησα. Την λέω χαρούμενη φιλόσοφο, είναι μια διανοούμενη αλλά δεν παύει να έχει χιούμορ και να χαμογελάει».

Για το περιστατικό βίας με τον Γιώργο Κιμούλη, η Κατερίνα Γερονικολού απάντησε: «Είχα μιλήσει για το περιστατικό της λεκτικής βίας σε δικούς μου ανθρώπους, γιατί ήθελα να ξεσπάσω. Μετά τράβηξα μια κουρτίνα και το έθαψα μέσα μου. Κάθε γυναίκα που θίγεται η αξιοπρέπειά της πια ξέρει πως μπορεί να μιλήσει.

Αν δεν είχε βγει η Σοφία Μπεκατώρου να μιλήσει, δεν ξέρω αν θα είχε βγει η κοπέλα να πει για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Η κοινωνία έχει το αυτί και την κατανόηση να σε αγκαλιάσει. Νιώθω πια πως δημόσια με ξέρουν καλύτερα, ντρεπόμουν και δεν ήθελα να μιλήσω για αυτό. Ούτε και τώρα θα έφευγα από την παράσταση με τον Γιώργο Κιμούλη».

Για τον σύντροφό της, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η Κατερίνα Γερονικολού είπε: «Θα παίξουμε μαζί σε μια κομεντί. Ήταν σοφή η επιλογή που πήραμε να παίξουμε μαζί φέτος, αλλιώς δεν θα βρισκόμασταν καθόλου. Μου αρέσει που είναι με όλους αληθινός, δεν υποδύεται ποτέ τίποτα, μόνο όταν παίζει στο θέατρο. Θα μπορούσε να είναι λιγότερο τσαπατσούλης, αλλά δεν πειράζει. Είμαι ευτυχισμένη και το 2022 εύχομαι να μου αλλάξει τίποτα στην ζωή μου. Δεν συνδυάζω τον γάμο με την ευτυχία».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου