Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Σοφία Παυλίδου: «Μετά την βίαιη συμπεριφορά, ήμουν τρομοκρατημένη στην ζωή μου»

"Μου ήταν αδιανόητο να μην αντιδράσω με αυτό τον τρόπο. Να μην κάνω μια μήνυση" εξομολογήθηκε η Σοφία Παυλίδου.

Καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε η Σοφία Παυλίδου, το πρωινό της Πέμπτης, στην ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN. 

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της εμπειρία κακοποιητικής συμπεριφοράς από συνεργάτη της σε παλαιότερη θεατρική συνεργασία.

Ειδικότερα, η Σοφία Παυλίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν μίλησα δημόσια, ένιωσα ότι με κοιτάνε οι συνάδελφοι μου και ένιωσα ότι δεν με πίστευαν. Φυσικά όταν δεν είσαι μπροστά, δεν μπορείς εύκολα να ξέρεις τι γίνεται. Μετά όμως είχα τις αποδείξεις γιατί είχα τα σημάδια στο σώμα μου, το χαρτί του ιατροδικαστή».

«Δέχθηκα μια παραβατική δράση και μου ήταν αδιανόητο να μην αντιδράσω με αυτό τον τρόπο. Να μην κάνω μια μήνυση. Οπότε εκείνη τη στιγμή η έννοια μου ήταν να μην πάρει πολλές διαστάσεις, γιατί εγώ δεν το κατήγγειλα αλλά έκανα μια μήνυση στην αστυνομία. Μαθεύτηκε παρά τη θέληση μου από τους ίδιους που έδωσαν μια ψευδή δήλωση στη δημοσιότητα. Ότι εγώ χαστούκισα τον ηθοποιό και αναγκάστηκα να βγω να μιλήσω για να πω ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι».

«Αυτό έγινε το 2018 και μετά ήμουν αρκετά τρομοκρατημένη στην ζωή μου. Συνάδελφοι και κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας μου έλεγαν «μην το τραβάς» , «μην κάνεις μήνυση», «απέσυρε την» και αργότερα με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν πως καλά έκανα» πρόσθεσε η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου