Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Σπύρος Μπιμπίλας για Survivor και Χατζηγεωργίου: «Πρόκειται περί μεγάλου εξευτελισμού»

 

«Αισθάνομαι ότι ο Χατζηγεωργίου δεν αισθάνθηκε καλά εκεί μέσα και βρέθηκε στη δίνη ενός εξευτελισμού», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τους Σπύρο Χατζηαγγελάκη και Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Τα τελευταία χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο υπάρχουν και περιστατικά που δείχνουν ότι έχει γίνει ένας αχταρμάς.

Ο ένας ηθοποιός εγκαταλείπει το θέατρο για το Survivor και ο άλλος κάνει φάρσα δημιουργώντας πανικό.

Έχω νιώσει με όλα αυτά τα τελευταία γεγονότα ότι νέοι άνθρωποι έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους. Μπορεί να αγαπάνε το θέατρο, όμως το θέατρο δεν μπορεί να τους κάνει να επιβιώσουν, με αποτέλεσμα να φτάνουν και σε βλακώδεις πράξεις, όπως αυτή της φάρσας. Αυτό ξεπερνάει τα όρια της λογικής. Και πρόκειται περί πολύ καλού ηθοποιού, όμως η συγγνώμη που έδωσε, εμένα προσωπικά, δεν με καλύπτει.

Από την άλλη, ότι ηθοποιοί φεύγουν και πάνε σε ριάλιτι δείχνει σε πόσο απεγνωσμένη κατάσταση έχουν φτάσει οι ηθοποιοί, οι οποίοι εξαναγκάζονται να φεύγουν από τη μεγάλη τους λατρεία, που είναι το θέατρο, για να πάνε να βγάλουν ευκαιριακά χρήματα.

Η αποχώρηση του Χατζηγεωργίου από το Survivor δείχνει κάτι, ότι ο άνθρωπος αυτός δεν αντέχει αυτόν τον εξευτελισμό. Πρόκειται περί μεγάλου εξευτελισμού. Αισθάνομαι ότι ο Χατζηγεωργίου δεν αισθάνθηκε καλά εκεί μέσα. Και τα λέω αυτά γιατί ξέρω καλά τον Γιάννη, τον οποίο εκτιμώ και θαυμάζω ως συνάδελφο, ο οποίος κάνει ένα τρομερό φιλανθρωπικό έργο στη ζωή του. Και βρέθηκε στη δίνη ενός εξευτελισμού.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου