Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη 14χρονη στα Φιλιατρά: Της έδιναν χασίς πριν από τα ερωτικά ραντεβού

Το κορίτσι βρέθηκε κλειδωμένο σε ένα παράπηγμα και θα συνευρίσκονταν ερωτικά με πέντε αλλοδαπούς εργάτες γης

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση στα Φιλιατρά, όπου μια 19χρονη εξέδιδε την 14χρονη αδελφή της μαζί με τον φίλο της. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως, έδιναν στο κορίτσι χασίς για να κάμπτουν την αντίστασή της.

Οι δύο σωματέμποροι χορηγούσαν χασίς στο ανήλικο κορίτσι πριν από τα ερωτικά ραντεβού, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ. Αυτό προέκυψε μετά από κατάθεση της 14χρονης στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και το επιβεβαίωσε και η 19χρονη αδερφή της.

Την ημέρα που οι γονείς εντόπισαν το κορίτσι στα Φιλιατρά, ήταν κλειδωμένο μέσα σε ένα παράπηγμα και θα συνευρίσκονταν ερωτικά με πέντε αλλοδαπούς εργάτες γης. Για κάθε ερωτικό ραντεβού, η αδερφή της και ο 28χρονος Βούλγαρος θα έπαιρναν 20 ευρώ.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι γονείς της κοπέλας την έσωσαν την τελευταία στιγμή από τα σατανικά σχέδια του ζευγαριού. Πριν από λίγες ημέρες, ο 28χρονος και η 19χρονη είχαν κλείσει ραντεβού με 16 αλλοδαπούς, το πληροφορήθηκαν οι γονείς και την εντόπισαν πριν συνευρεθεί ερωτικά με τους νεαρούς Πακιστανούς.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων και την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου