Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Φιλιππίδη: «Μου προκαλεί στενοχώρια»

"Πρέπει κάποια στιγμή να ζητάμε και συγγνώμη. Εγώ δεν την έχω ακούσει ακόμα αυτή τη συγγνώμη από κανέναν", λέει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα και όλοι αναμένουν την έκβαση της δίκης.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον ηθοποιό, βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε σχετικά με τις υποθέσεις του #metto που έχουν έρθει στην επιφάνεια.

«Από τη μία μεριά υπάρχει ο ηθικός δρόμος και από την άλλη ο νομικός δρόμος. Νομίζω ότι είναι δύο διαφορετικές συνιστώσες. Εμένα μου προκαλεί στεναχώρια, γιατί τέτοια γεγονότα είναι κατακριτέα και δεν πρέπει να υπάρχουν. Πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που συνεργαζόμαστε, πρέπει να είμαστε ανοιχτοί και πρέπει κάποια στιγμή να ζητάμε και συγγνώμη, έστω κι αν έχουμε πειράξει κάποιον στο οτιδήποτε. Δεν μιλάω για ακραίες καταστάσεις, ένα συγγνώμη. Εγώ δεν την έχω ακούσει ακόμα αυτή τη συγγνώμη από κανέναν.

Έχω συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν έχω συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, είναι πολύ κοντινοί μας άνθρωποι και είναι σαν να συμβαίνει μέσα στο σπίτι μας κάτι», ανέφερε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Έχω μιλήσει υπερβολικά σε συνάδελφό μου και έχω ζητήσει συγγνώμη. Αυτό περιμένω να ζητήσει κάποιος συγγνώμη», εξομολογήθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου