Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Σταμάτης Κραουνάκης: «Τα τελευταία χρόνια δεν έχω δει κάτι που να με ερεθίσει όπως η Ελεωνόρα

"Ο έρωτας είναι η έκπληξη που σου τινάζει την καρδιά πάνω" δήλωσε από καρδιάς ο Σταμάτης Κρανουάκης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης στον Τάσο Μπιμπισίδη και την κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star την Τετάρτη.

Ο δημοφιλής συνθέτης αναφέρθηκε από καρδιάς στον έρωτα, τη δισκογραφική συνεργασία με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και το καλλιτεχνικό του απωθημένο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Κραουνάκης εξομολογήθηκε πως «οι άνθρωποι που με κέρδιζαν, έβρισκαν τον τρόπο να μην κουραστεί το μυαλό μου. Αγαπάω σημαίνει αγαπάω, τελείωσε. Το θέμα είναι αυτό το αίσθημα να μην κουραστεί μες στα χρόνια., Κράτησα για χρόνια τις σχέσεις μου, δεν είχα εφήμερες σχέσεις».

«Ο έρωτας είναι η έκπληξη που σου τινάζει την καρδιά πάνω! Μια έκπληξη είναι ο έρωτας».

«Τα τελευταία χρόνια δεν έχω δει κάτι που να με ερεθίσει όπως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ίσως να έχω καλλιτεχνικό απωθημένο την Χαρούλα Αλεξίου αλλά δεν με χαλάει καθόλου ότι πια δεν θέλει να τραγουδάει. Υπάρχει τρόπος να συναντηθούμε αλλιώς με την Χαρούλα γιατί έτσι κι αλλιώς είναι τεράστια μορφή. 

 Δειτε το βιντεο εδω

Ο καλλιτέχνης δεν έχει ημερομηνία λήξης, με τίποτα. Ημερομηνία λήξης έχουν όλα αυτά τα παιδιά που κυνηγάνε να κάνουν views» συμπλήρωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου