Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Μάνια Ντέλου: «Σταμάτησα το μόντελινγκ στα 22 μου, είχα κάνει τον κύκλο μου»

"Σήμερα θέλω να είμαι ερωτευμένη με όλα" εξομολογήθηκε η Μάνια Ντέλου.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε η Μάνια Ντέλου το μεσημέρι της Πέμπτης στο MEGA. Μέσα σε όλα, η πρώην Μις Ελλάς μίλησε για την απόφαση να σταματήσει το μόντελινγκ σε νεαρή ηλικία, τα κιλά που έχει πάρει αλλά και την σημασία του έρωτα στην καθημερινότητα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάνια Ντέλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ξεκίνησα το μόντελινγκ στα 13 και έφυγα στα 22 μου, όταν γνώρισα τον άντρα μου. Νομίζω ότι είχα κάνει τον κύκλο μου. Αισθανόμουν γεμάτη και ήταν πολύ σημαντικό πως εκείνη την εποχή βρήκα τον σωστό άνθρωπο για να κάνω οικογένεια και παιδιά».

«Έχω πάρει 20 κιλά και το λίπος μου είναι παραπάνω από ότι πρέπει. Πρέπει να τα χάσω, τι να κάνω τώρα… Να πω ψέματα; Δεν θα πω ψέματα. Είμαι στο ζαχαροπλαστείο και δοκιμάζω όλη μέρα αυτά που φτιάχνω και χαλάρωσα».

«Σήμερα θέλω να είμαι ερωτευμένη με όλα! Με τη ζωή, με τα παιδιά μου, δεν μπορώ να το πω σαν σχέση. Έκανα σχέση και παντρεύτηκα. Ναι, θέλω να έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο θα περνάω καλά» συμπλήρωσε η πρώην Μις Ελλάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου