Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Όσκαρ 2022: Και το βραβείο χειρότερης εμφάνισης στο κόκκινο χαλί πάει...

Όσκαρ 2022: Μπορεί οι διάσημες σταρ του Χόλιγουντ να μας έχουν συνηθίσει σε μοναδικές εμφανίσεις γεμάτες λάμψη και πολυτέλεια, όμως υπάρχουν και εκείνες που "σκοτεινιάζουν" τα όνειρα των απανταχού fashion experts που... κλαίνε για τις απαράδεκτες στυλιστικές επιλογές κάποιων celebrities.

Έτσι ούτε φέτος τη... γλίτωσαν τα Όσκαρ που έγιναν μάρτυρες μερικών από τις χειρότερες εμφανίσεις στο red carpet.

Κάποιες κυρίες φόρεσαν τουαλέτες που δεν τους πήγαιναν καθόλου. Κάποιες άλλες δεν είχαν το κατάλληλο φισίκ για να υποστηρίξουν τα ρούχα τους και κάποιες άλλες είχαν συνδυάσει τις τουαλέτες τους με περίεργα αξεσουάρ που θα έπρεπε να... κατασχεθούν από το fashion police.

Ας τις δούμε όμως μία προς μία.


Από τις αποτυχημένες εμφανίσεις ήταν αυτή της Niecy Nash που εμφανίστηκε με μία φούξια τουαλέτα η οποία όμως είχε ένα σκίσιμο μέχρι τον... καβάλο! Δεν κολάκευε καθόλου της σιλουέτα της και μπήκε κατευθείαν στη λίστα με τις χειρότερες εμφανίσεις.


Κακές εντυπώσεις άφησε και η Jada Pinkett Smith, σύζυγος του Will Smith που είναι προτεινόμενος για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, η οποία εμφανίστηκε με μεταλιζέ τουαλέτα με μεγάλη ουρά δια χειρός Jean Paul Gaultier που όμως επίσης θεωρήθηκε too much πάνω της με πολύ έντονα κοσμήματα.


Καμία ευχάριστη έκπληξη δεν προκάλεσε η υποψήφια για Όσκαρ Kristen Stewart η οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ανδρόγυνο λουκ στο πάνω μέρος και ένα καυτό βελούδινο σορτσάκι το οποίο είχε συνδυάσει με απλές μαύρες γόβες ενώ τα μαλλιά της ήταν wet look. Τίποτα το ιδιαίτερο και αρκετά πρόχειρο για την περίσταση.


Από τις χειρότερες εμφανίσεις της βραδιάς σίγουρα ήταν αυτή της Σουηδής μέικ απ άρτιστ Eva Von Bahr η οποία εμφανίστηκε με μία τουαλέτα με σχέδια και αναγεννησιακές μορφές πάνω της και αντίστοιχο... τσαντάκι που έμοιαζε με άγαλμα.


Απογοητευτική και η εμφάνιση της Venus Williams η οποία έκανε την εμφάνισή της με μία κατά τα άλλα υπέροχη τουαλέτα του Elie Saab η οποία όμως είχε τέτοιο ντεκολτέ που δεν μπορούσε να υποστηρίξει η διάσημη τενίστρια.


Η Βρετανίδα makeup artist Julia Vernon πάντως έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί καθώς έμοιαζε να είναι έτοιμη για κάποια ροκ συναυλία και όχι για τη μεγαλύτερη γιορτή της 7ης Τέχνης. 


 

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου