Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Πέτρος Φιλιππίδης: «Ακόμα και με καροτσάκι θα έρθει στο δικαστήριο»

"Από τη στιγμή που ο πρωταγωνιστής μίας δίκης δεν είναι σε θέση να είναι εκεί, δε θα ξεκινήσει η δίκη. Θα ζητήσω διακοπή της δίκης", λέει ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα παραστεί στη δίκη που ξεκινά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο την Παρασκευή 18 Μαρτίου, και την αποκάλυψη έκανε ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, στο Πρωινό.

Η εξέλιξη αυτή έχει να κάνει με λόγους υγείας, καθώς ο ηθοποιός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, ενώ έχει χάσει το τελευταίο διάστημα πάνω από 25 κιλά.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε: «Πήρα τους δικηγόρους των γυναικών που καταγγέλλουν τον κύριο Φιλιππίδη και τους είπα ότι ο κύριος Φιλιππίδης δεν είναι σε θέση σωματικά να παραστεί στο δικαστήριο. Από τη στιγμή που ο πρωταγωνιστής μίας δίκης δεν είναι σε θέση να είναι εκεί, δε θα ξεκινήσει η δίκη. Θα ζητήσω διακοπή της δίκης. Και μετά, αν δε μπορεί να έρθει, θα τον παρακαλέσω να έρθει έστω και με καροτσάκι. Διότι δίκη χωρίς να είναι παρών ο Φιλιππίδης, θα είναι παρωδία.

Το πρόβλημα είναι παθολογικό και ελπίζω να είναι σε θέση να έρθει στην επόμενη δικάσιμο. Ακόμα και με καροτσάκι θα έρθει. Δεν είναι σε κατάσταση να πάει στο νοσοκομείο ακόμα. Θα έρθει στο δικαστήριο ακόμα και με καροτσάκι».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου