Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Σβήστε τις ρυτίδες στον λαιμό γρήγορα και αναίμακτα

Το δέρμα σας αλλάζει με την ηλικία και οι ρυτίδες στον λαιμό είναι ένα από τα σημάδια, που φανερώνουν την ηλικία. 

Χρόνια μαυρίσματος από τον ήλιο ή παραμονή στο φως του ήλιου για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να οδηγήσει σε ρυτίδες, ξηρότητα, κηλίδες ηλικίας, ακόμη και καρκίνο.

Το δέρμα στον λαιμό είναι πιο λεπτό και ευαίσθητο από εκείνο του προσώπου, γι’ αυτό και η χαλάρωση στον λαιμό είναι μια κατάσταση, που αργότερα ή νωρίτερα θα απασχολήσει τις περισσότερες γυναίκες.

Τα καλά νέα, σύμφωνα με την Ένωση Δερματολόγων της Βρετανίας,  είναι πως σήμερα οι δερματολόγοι έχουν στη «φαρέτρα» τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, που ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό καλύπτουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τη χαλάρωση στον λαιμό και τις ρυτίδες.

Οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες για νεανικό λαιμό χωρίς ρυτίδες

Οι ρυτίδες και η χαλάρωση στον λαιμό «προδίδουν» την ηλικία της γυναίκας. Ωστόσο, και για αυτό το «δύσκολο» σημείο υπάρχουν πλέον πολλές θεραπείες, που εκμεταλλεύονται τις νεότερες τεχνικές και χαρίζουν στην κάθε γυναίκα το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Αντιμετώπιση για τη χαλάρωση στον λαιμό χωρίς lifting 

Αυτό ακριβώς υπόσχεται (και πραγματοποιεί) το HIFU, μια από τις πιο αποτελεσματικές νεότερες θεραπείες κατά της χαλάρωση του λαιμού και του περιγράμματος του προσώπου. Η τεχνολογία HIFU (High IntensityFocused Ultrasound) βασίζεται στη χρήση υπερήχων, οι οποίοι διαπερνούν το δέρμα και πυροδοτούν τις φυσικές διαδικασίες παραγωγής κολλαγόνου και άλλων ουσιών, με αποτέλεσμα ορατή βελτίωση της χαλάρωσης.

Πρόκειται για μια ανώδυνη θεραπεία, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στοχευμένα στον λαιμό, καταπολεμώντας τη χαλάρωση και τις ρυτίδες και βελτιώνοντας την ελαστικότητα και την όψη της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα γίνεται σταδιακά ορατό μέσα στους επόμενους λίγους μήνες, ενώ διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μεσοθεραπεία κατά της χαλάρωσης στον λαιμό

Η μεσοθεραπεία είναι μια θεραπεία, που ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και τη μείωση των ρυτίδων στον λαιμό, είναι ελάχιστα παρεμβατική και ουσιαστικά ανώδυνη. Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία, που με την έγχυση ενός συνδυασμού από υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αμιξονέα στην περιοχή, που έχει επιλεγεί, εξασφαλίζει βαθύτερη ενυδάτωση, αντιγήρανση και αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος.

Μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, στον λαιμό και στο ντεκολτέ, ενώ ειδικά στην περιοχή του λαιμού, η μεσοθεραπεία βοηθάει πολύ και στην καταπολέμηση των οριζόντιων ρυτίδων. Το αποτέλεσμα είναι βελτίωση της υφής, εξαιρετική ενυδάτωση και συνολική αναζωογόνηση του δέρματος.

Νεανικό πρόσωπο και λαιμός

Εάν θέλετε ένα πιο «δυνατό» αποτέλεσμα στο πρόσωπο και στον λαιμό, τότε μπορείτε να συνδυάσετε τις παραπάνω θεραπείες με Fractional CO2 laser, το οποίο εκτός από τη χαλάρωση ελαττώνει τις μικρές ρυτίδες και ουλές και μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, στον λαιμό και στο ντεκολτέ. Η θεραπεία βασίζεται στη δύναμη του laser, που δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και δραστηριοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου, με αποτέλεσμα εντυπωσιακή βελτίωση της υφής, σύσφιξη και αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος.

Και μην ξεχνάτε! Μπορεί πολλές φορές να μην είναι αυτονόητο, αλλά ναι, πρέπει πάντα να εφαρμόζετε αντιηλιακό και στον λαιμό σας. Το δέρμα εκεί είναι συχνά το πρώτο μέρος, που δείχνει σημάδια βλάβης από τον ήλιο, καθώς είναι πολύ λεπτό και ευαίσθητο. Εφαρμόστε ό,τι SPF χρησιμοποιείτε στο πρόσωπό σας μέχρι το ντεκολτέ σας, για να εξασφαλίσετε τη σωστή προστασία.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου