Οι δύο βασικές συμβουλές...
Ένα από τα πιο γνωστά έθιμα του Πάσχα είναι το βάψιμο των αυγών την Μεγάλη Πέμπτη.
Από την άλλη, ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα είναι και το σπάσιμο πολλών από αυτών κατά το βράσιμο. Δύο είναι οι λόγοι που σπάνετα αυγά στο βράσιμο.
Το πρώτο πρόβλημα το λύνετε απλώς έχοντας τα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου και βάζοντάς τα στην κατσαρόλα όσο το νερό είναι ακόμη κρύο. Βράστε τα σε χαμηλή φωτιά και μην τα αφήνετε σε αυτή για παραπάνω από 15 λεπτά.
Όσον αφορά το δεύτερο πρόβλημα, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να στρώσετε τον πάτο της κατσαρόλας με βαμβάκι και να βράζετε μια στρώση αυγά τη φορά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου