Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Δημήτρης Παπάζογλου: «Απέφευγα τον πατέρα μου, τον σνομπάριζα κιόλας»

"Στο σχολείο ήμουν ένα ευαίσθητο παιδάκι αλλά, όταν μου ερχόταν το άδικο, το αντιμετώπιζα" εξομολογήθηκε, επίσης, ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Παπάζογλου στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Κωνσταντάκη, το πρωινό της Τετάρτης, με αφορμή την παράσταση «Κόκκινα φανάρια» στον Τεχνοχώρο Cartel. Μέσα σε όλα, ο γνωστός χορογράφος μίλησε από καρδιάς για την σχέση με τον πατέρα του καθώς και τα παιδικά του χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπάζογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πίστευα ότι μου έλεγε η μητέρα μου, σε εκείνα τα χρόνια έλεγε πως «ο μπαμπάς σου μας άφησε». Αυτή ήταν η ατάκα. Δεν καταλάβαινα και πολύ, δεν είχα μεγάλη αίσθηση γιατί αυτό που έχει ανάγκη ένα παιδί πρώτα είναι να έχει κοντά την μητέρα του. Είχα στο πλάι μου την μάνα μου η οποία μου έδωσε πολλή αγάπη και μπόρεσα να πορευτώ στη ζωή μου».

«Κάποια στιγμή στη ζωή μου βρήκα τον πατέρα μου αλλά δεν κρατήσαμε ιδιαίτερη επαφή. Τα αγόρια πάντα έχουν και μια αντιπαλότητα με τους πατεράδες τους. Όταν είχαμε κάποιες επαφές, τον απέφευγα και τον σνομπάριζα κιόλας λίγο».

«Στο σχολείο ήμουν ένα ευαίσθητο παιδάκι αλλά, όταν μου ερχόταν το άδικο, το αντιμετώπιζα. Μια φορά πέταξα σε έναν και μια γλάστρα στο κεφάλι και του το έσπασα! Αυτό που είχα στο κύτταρο μου ήταν μια απίστευτη ελευθερία που δεν επέτρεπα να με πληγώσουν τα γύρω γύρω. Ήταν έτσι οχυρωμένη η φύση μου που δεν ένιωθα μειονεκτικά» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπάζογλου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου