Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Μανώλης Καραμανώλης: «Ζητώ συγγνώμη για το βίντεο με το γατάκι»

Όσα δήλωσε ο Μανώλης Καραμανώλης στο Πρωινό. "Ήμουν και δεν ήμουν στην συγκεκριμένη παρέα".

Τον γύρω του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο όπου πελάτης σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό δελεάζει ένα γατάκι με ψάρι προκειμένου να το… κλωτσήσει στη συνέχεια στη θέλασσα.

Το πρωί της Τρίτης, μέσα από τον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1, ο Μανώλης Καραμανώλης που δέχθηκε και την κατακραυγή για αυτή την πράξη μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με τον Γιώργο Λιάγκαι και την Φαίη Σκορδά.

«Θέλω να ζητήσω μια συγνώμη για το βίντεο που ανάρτησα στα social media. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση να δέχομαι τέτοιο bullying. Δεν ξέρω πως να το πω τώρα… Είναι πρωτόγνωρο για μένα. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα. Θέλω να σας πω ότι δεν εμπλέκεται κανένας από αυτούς που κατηγορούν σε βίντεο και φωτογραφίες. Ο κατηγορούμενος είναι ήδη στην αρχή, η δικαιοσύνη θα δώσει δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω και δεν έχουμε κάποια παραπτώματα, δεν έχουμε κάνει κάτι και τα υπόλοιπα αναμένονται».

«Δεν διέπραξα εγώ την πράξη και ζητώ συγνώμη για το βίντεο που ανέβασα. Ήμουν και δεν ήμουν στην συγκεκριμένη παρέα. Δεν μπορώ να σας πω παραπάνω, η δικαιοσύνη θα μας κρίνει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Καραμανώλης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου