Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Αγγελική Δημητρακοπούλου: «Ο πατέρας μου έφυγε από κορονοϊό αλλά αυτό τον έσωσε κιόλας»

Συγκινεί η Αγγελική Δημητρακοπούλου με την τρυφερή της εξομολόγηση.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αγγελική Δημητρακοπούλου, που γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά «Λόγω Τιμής», στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα .

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, ο οποίος και απεβίωσε από τον κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, η Αγγελική Δημητρακοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχασαν τον πατέρα μου από κορονοϊό αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πω ότι ο κορονοϊός τον έσωσε. Και είναι πολύ οξύμωρο αυτό που θα πω γιατί ο μπαμπάς μου είχε άνοια. Δεν του άξιζε να χάνει την αξιοπρέπεια του πνευματικά».

«Οπότε με έναν τρόπο, το ότι αρρώστησε από τον κορονοϊό και έφυγε πιο γρήγορα από ότι θα έφευγε, μάλλον ο κορονοϊός τον έσωσε όπως είπαμε και σε μια κουβέντα μαζί με τον αδελφό μου».

«Για να προστατεύσουμε τον μπαμπά μου , επειδή συνέβαιναν πολλά πράγματα παράλληλα και ήταν πολύ δύσκολο να τα διαχειριστούμε, ήρθε ο κορονοϊός και για ένα διάστημα η μητέρα μου μας πρότεινε να τον πάμε σε ένα γηροκομείο για να είναι πιο ασφαλής. Και κόλλησε εκεί. Είναι πολύ σκληρό να αποχαιρετάς ένας άνθρωπο που αγαπάς και να τον ξαναβλέπεις για τρεις ώρες πριν πεθάνει» συμπλήρωσε η Αγγελική Δημητρακοπούλου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου