Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Μπελάδες στον παιδικό σταθμό: «Κάποιες μαμάδες νομίζουν ότι θα γδυθώ και θα κάνω σeξ με τους άντρες τους»

«Στο μυαλό τους, είμαι ένα είδος διεστραμμένου σeξουαλικού κτήνους που θέλει να κοιμηθεί με οτιδήποτε κινείται»

Μια σταρ του ΟnlyFans έχει βρει τον μπελά της, με τις μαμάδες από τον παιδικό σταθμό της κόρης της να την σνομπάρουν λόγω της καυτής εμφάνισης αλλά και της «προκλητικής» καριέρας της ως πορνοστάρ.

Η 31χρονη Lena Nersesian, σύμφωνα με τη New York Post δέχεται άκρως αποδοκιμαστικά βλέμματα από ζηλιάρες μαμάδες όταν αφήνει το νήπιο της στον παιδικό σταθμό στο Λος Άντζελες, δηλώνοντας ότι την θεωρούν «πολύ καυτή για παιδικό σταθμό».

«Νομίζω ότι μερικές από αυτές τις μαμάδες νομίζουν ότι θα γδυθώ και θα αρχίσω να κάνω σeξ με τους συζύγους τους εκεί, αν δεν παρακολουθούν κάθε μου κίνηση», δήλωσε η Nersesian στο JamPrime.com. «Στο μυαλό τους, είμαι ένα είδος διεστραμμένου σeξουαλικού κτήνους που θέλει να κοιμηθεί με οτιδήποτε κινείται».

Η σeξι μαμά που έχει προκαλέσει πανικό σε παιδικό σταθμό του Λος Άντζελες


Η Nersesian συγκέντρωσε περισσότερους από 1,6 εκατομμύρια θαυμαστές στο YouTube αφού αποκάλυψε ότι αφήνει φίλες της να κοιμηθούν με τον αρραβωνιαστικό της, Adam John Grandmaison. Το ζευγάρι μοιράζεται τις άτακτες ερωτικές σκηνές του με συνδρομητές που πληρώνουν στο OnlyFans, έχοντας καταφέρει να μαζέψει μέχρι σήμερα δεκάδες χιλιάδες δολάρια.

Αλλά η μελαχρινή καλλονή λέει ότι οι άλλες γυναίκες δεν πρέπει να την κρίνουν για την πικάντικη καριέρα της -επιμένοντας ότι είναι απλώς μια κανονική μαμά όταν δεν βρίσκεται μπροστά στην κάμερα.

«Δεν είμαι σπιτονοικοκυρά, είμαι μια επιτυχημένη blogger και επιχειρηματίας που έχτισε το brand μου από το τίποτα», δήλωσε η Nersesian. «Ο αρραβωνιαστικός μου είναι εξίσου επιτυχημένος και σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να σκέφτονται κάποιοι».

Η Nersesian όχι μόνο λέει ότι «δεν θα μπορούσε να νοιάζεται λιγότερο» για τους επικριτικούς συνομηλίκους της, αλλά υποστηρίζει ότι τους λυπάται για τις ευσεβείς προοπτικές τους.

«Είναι λυπηρό κατά κάποιον τρόπο, αλλά μόνο γι’ αυτούς», δήλωσε η πορνοστάρ. «Ζούμε στο 2022 και οι άνθρωποι θα έπρεπε να είναι σε θέση να βλέπουν πέρα από τα καθιερωμένα στερεότυπα. Δυστυχώς, εξακολουθούν να είναι καλά εδραιωμένα σε ορισμένους ανθρώπους, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι’ αυτό», πρόσθεσε.
Η φυσιολογική οικογενειακή ζωή της σeξι μαμάς που βγάζει τα προς το ζην από τα πικάντικα βίντεό της


Εκτός από την αντισυμβατική επαγγελματική τους ζωή, η Nersesian και ο σύντροφός της απολαμβάνουν μια φυσιολογική οικογενειακή ζωή που αποτελείται από σπιτικά γεύματα, ημερήσιες εκδρομές στο πάρκο και βραδιές κινηματογράφου.

«Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της οικογενειακής μου ζωής είναι απίστευτα φυσιολογικό και καθόλου συναρπαστικό», υποστήριξε η χυμώδης καλλονή.

«Είμαι μεγάλη καλοφαγάς και μου αρέσει να μαγειρεύω για την οικογένεια -μπορεί να είναι οτιδήποτε, από μαγειρευτό μέχρι ψητό, αλλά είναι υπέροχος οικογενειακός χρόνος που περνάμε μαζί. «Έχω αρμενική κληρονομιά και η οικογένεια είναι απίστευτα σημαντική σε αυτή την κουλτούρα. Αυτές είναι οι πιο ευτυχισμένες στιγμές για μένα», συμπλήρωσε.
Συνδυάζοντας την «καριέρα» με την μητρότητα

Η Nersesian δήλωσε ότι δεν έχει κοιτάξει πίσω από τότε που άρχισε να εμφανίζεται στην κάμερα πριν από πέντε χρόνια και ισχυρίζεται ότι η πονηρή καριέρα της έγινε πιο βολική από τότε που έγινε μητέρα.

Το ευέλικτο πρόγραμμα της μαμάς σημαίνει ότι είναι σε θέση να συνδυάσει τις πορνογραφικές της ενασχολήσεις με την ανατροφή της κόρης της.

«Το να εργάζομαι ως performer μου έχει δώσει τεράστια ελευθερία να ακολουθήσω τους στόχους μου», εξηγεί. «Είχα ένα μικρό διάλειμμα αφού γέννησα την κόρη μου και αυτό μου επέτρεψε να επανεκτιμήσω τι ήθελα να κάνω».

«Μπορεί να μην είναι του γούστου όλων, αλλά εγώ το αγαπώ και με κάνει να αισθάνομαι σeξι και γεμάτη. Επίσης, προσφέρει στέγη στην οικογένειά μου και φαγητό στο τραπέζι», πρόσθεσε. «Αν αυτό δεν είναι ελευθερία και πρόοδος για τις γυναίκες, τότε δεν ξέρω τι είναι».

Η Nersesian, όμως, δεν είναι η μόνη μαμά που αντιμετωπίζει κριτική για τις επαγγελματικές και σeξουαλικές επιλογές της, αναφέρει η New York Post.

Τον Φεβρουάριο, μια μαμά από τη Βολιβία κατακεραύνωσε τους επικριτές της αφού ντροπιάστηκε επειδή φόρεσε ένα «σeξι» ρούχο στη σχολική διαδρομή του γιου της. Εν τω μεταξύ, πέρυσι, μια Αμερικανίδα ισχυρίστηκε ότι αντιμετώπισε την οργή άλλων μαμάδων επειδή έδειχνε «πολύ ωραία» στην τοπική παιδική χαρά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου