Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Γιώργος Κιμούλης: Στην Ευελπίδων για να μηνύσει την Ζέτα Δούκα και τη Δώρα Χρυσικού

Εναντίον 7 συνολικά ατόμων κινήθηκε ο Γιώργος Κιμούλης στα δικαστήρια.

Το παρών έδωσε ο Γιώργος Κιμούλης στα δικαστήρια της Οδού Ευελπίδων το πρωί της Τρίτης προκειμένου να κινηθεί νομικά εναντίον όσων επιχείρησαν να βλάψουν το όνομα του.

Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha, «Alpha Τώρα», ο δικηγόρος του δημοφιλούς ηθοποιού, Βασίλης Καπερνάρος τόνισε πως κατατέθηκαν μηνύσεις σε επτά καλλιτέχνες. «Ήρθαμε μαζί με τον κ. Κιμούλη να καταθέσεις τις μηνύσεις. Στρεφόμαστε εναντίον ανθρώπων οι οποίοι κατέθεσαν ψευδέστατα, ως πραγματικά γεγονότα, ενώ γνωρίζουν ότι είναι ψευδέστατα. Επίσης καταθέσαμε εναντίον δύο γιατρών οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν για τους δικούς τους λόγους να καταθέσουν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις και στραφήκαμε βεβαίως εναντίον των ηθικών αυτουργών, που είναι η κυρία Γεωργία (Ζέτα) Δούκα και η κυρία Δώρα Χρυσικού».

«Συνολικά μιλάμε για επτά άτομα στα οποία κατατέθηκαν μυνήσεις» συμπλήρωσε ο Βασίλης Καπερνάρος στην ενημερωτική εκπομπή Alpha Τώρα.

Στα πλάνα φαίνεται ο Γιώργος Κιμούλης να βρίσκεται στα δικαστήρια της Οδού Ευελπίδων φορώντας μαύρα ρούχα, μαύρο καπέλο και μάσκα κατά της Covid 19.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου