Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Miss Bumbum 2022: «Πέντε ώρες σ3ξ την ημέρα» – Έτσι γυμνάζεται διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία οπισθίων

«Συνδύασα την ευχαρίστηση με τη σωματική άσκηση για να κερδίσω στον τελικό»

Η Carolina Lekker προετοιμάζεται για τον διαγωνισμό Miss Bumbum 2022 ή αλλιώς… καλλιστεία οπισθίων.

Η καλλονή, που ποζάρει για το εξώφυλλο του Playboy Africa, αποφάσισε να ακολουθήσει μία νέα ρουτίνα, για να χάσει κιλά και να είναι σε φόρμα. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον τελικό του διαγωνισμού, η Lekker πέφτει με τα μούτρα στο... σ3ξ.


«Για να κάψω θερμίδες, ξεκίνησα σ3ξουαλική δίαιτα. Κάνω πέντε ώρες σ3ξ την ημέρα, τουλάχιστον τέσσερις ημέρες την εβδομάδα. Θέλω να χάσω 13 κιλά», είπε ο Λέκερ στη Daily Star.


«Χάνουμε πολλές θερμίδες κάνοντας σ3ξ. Εξάλλου, είναι ένα φυσιολογικό πράγμα, το οποίο είναι καλό για την υγεία σας», συνέχισε. «Έτσι συνδύασα την ευχαρίστηση με τη σωματική άσκηση για να προετοιμαστώ ακόμα περισσότερο για τον μεγάλο τελικό».

Η άσκηση βέβαια δεν φτάνει από μόνη της όπως επισημαίνει η καλλονή που ζει στη Βαρκελώνη. Προσέχει επίσης τι τρώει πριν μπει… κάτω από τα σεντόνια.

«Αποφεύγω τη σόδα, το υπερβολικό αλκοόλ, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα λιπαρά τρόφιμα», εξήγησε. «Τρώω περισσότερη μαύρη σοκολάτα, μπανάνες, αυγά και μέλι» συμπλήρωσε για το πρόγραμμα διατροφής της.

Ωστόσο, η υπερβολική σ3ξουαλική επαφή μπορεί να οδηγήσει σε λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, φλεγμονή ή πρήξιμο, πόνο ή μούδιασμα, ερεθισμό, πόνο κατά τη σ3ξουαλική επαφή και καταπονήσεις μυών, σύμφωνα με το Healthline. Η Lekker, που το γνωρίζει αυτό και σε καμία περίπτωση δεν είναι διατιθεμένη να καταστρέψει την υγεία της, πριν ανέβει στην πασαρέλα κάνει μικρά διαλείμματα και απέχει από το  σ3ξ κάποιες ημέρες.

«Η Κυριακή είναι ιερή μέρα, δεν κάνω τίποτα. Τις υπόλοιπες μέρες, εναλλάσσω τις διακοπές μου για να ξεκουράζω το σώμα μου», είπε ο Lekker.


Τις ημέρες της «άδειας», η Lekker χρεώνει τις γυναίκες να χρησιμοποιήσουν την εμφάνισή της, για να «παγιδέψουν» τους συντρόφους τους. Έχει ήδη βγάλει περισσότερα από 10.000 δολάρια από «θύματα» άντρες που πιστεύουν ότι μιλάνε με τη συγκεκριμένη, ενώ από πίσω είναι άλλες γυναίκες.

Τους ερωτικούς της συντρόφους, τους βρίσκει, αφού πρώτα επικοινωνήσει μαζί τους και φυσικά τα βρουν και στην τιμή.

«Επικοινωνώ πρώτα μαζί τους στο Instagram και περιμένω να απαντήσουν. Συνεχίζω να κάνω κουβέντα μέχρι να γίνει πιο “καυτή” η συζήτηση», είπε στη Daily Star.


Χρεώνει έως και 2.000 δολάρια για να ανταλλάξει προσωπικά μηνύματα με τους ερωτικούς παρτενέρ για να δει αν θα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν σχέση. Μάλιστα οι άντρες «περνούν το τεστ πίστης» πριν συνευρεθούν  σ3ξουαλικά μαζί της.

Η Lekker τα χρήματα που κέρδισε τα έδωσε σε αισθητικές επεμβάσεις που κοστίζουν περισσότερο από 150.000 δολάρια σε μια προσπάθεια να έχει «το πιο ακριβό σώμα στο Instagram».

Τώρα μαζεύει χρήματα για τον διαγωνισμό Miss Bumbum 2022.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου