Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Επιμένει ότι είναι αθώα – Τι λέει στο υπόμνημά της για τα σημάδια στα πρόσωπα Ίριδας και Μαλένας

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, το απόγευμα της Τετάρτης κατέθεσε υπόμνημα 17 σελίδων της Ρούλας Πισπιρίγκου, στους αξιωματικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Η μητέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, που είναι ήδη προφυλακισμένη για τη δολοφονία του μεγαλύτερου παιδιού της, της 9χρονης Τζωρτζίνας, επιμένει ότι είναι αθώα και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της: Της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου μάλιστα, στο υπόμνημά της αναφέρεται στις κακώσεις που εντόπισαν οι έμπειροι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλογρηάς στα πρόσωπα των παιδιών.

Σύμφωνα με την ίδια οι κακώσεις αυτές προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των προσπάθειών ανάνηψης τόσο στην Μαλένα όσο και στην Ίριδα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μάλιστα, στηρίζει τον ισχυρισμό της με εκθέσεις ειδικών.

Επίσης, στο υπόμνημα, περιγράφει τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη από την αρχή μέχρι το τέλος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Όθωνας Παπαδόπουλος, είπε για την προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό μητέρα:

«Αρνείται κατηγορηματικά την τέλεση οποιασδήποτε πράξης που θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα ίδια της τα παιδιά. Δηλώνει ότι ούτε καν θα περνούσε ποτέ ως ιδέα από το μυαλό της να κάνει κάτι κακό στα σπλάχνα της όπως λέει η ίδια».

Πηγή: Newsit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου