Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Ισορροπιστής: «Δεν έχω επαφές με την Ελένη Φουρέιρα»

«Η μουσική μας δεν έχει ανθίσει, αλλά κοντεύει να τσουρουφλιστεί», λέει ο Ισορροπιστής.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και την Αναστασία Ζαρκά έδωσε ο Ισορροπιστής.

Ο γνωστός ράπερ αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως δεν έχει επαφές με την Ελένη Φουρέιρα, με την οποία είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Έχω θέση στη λαϊκή, διατηρούμε κτήματα με τους γονείς μου στη Νάουσα και καλλιεργούμε ροδάκινα, μήλα, αχλάδια, ακτινίδια. Η λαϊκή είναι ένα άθλημα, το οποίο σε κρατάει σε εγρήγορση. Μου έχουν πει πολλές φορές ότι “εσύ βγάζεις πολλά λεφτά, τι κάνεις στη λαϊκή;”.

Αν ήμουν στη Γαλλία ή τη Γερμανία με ένα χιτ ίσως δεν χρειαζόταν να ξαναδουλέψω. Στην Ελλάδα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Η μουσική μας δεν έχει ανθίσει, αλλά κοντεύει να τσουρουφλιστεί. Η μουσική της ραπ με βρίσκει σύμφωνο όταν ο ράπερ έχει να πει πράγματα», είπε αρχικά ο Ισορροπιστής.

Για την Ελένη Φουρέιρα, ο Ισορροπιστής απάντησε: «Δεν έχω επαφές με την Ελένη. Με τους γονείς της έχω βρεθεί που έχουν περάσει πολλές φορές απ’ εδώ γιατί είναι Καλλιθεάτες. Είχε πάει ο πατέρας της Ελένης να ψωνίσει από έναν πάγκο απέναντι που πουλούσε ροδάκινα και με το που με είδε η μητέρα της, τον τράβηξε από το χέρι και του είπε “εδώ θα έρθουμε να ψωνίσουμε γιατί αυτός ευθύνεται για την επιτυχία της κόρης σου”».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου