Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Ξεσπά η Βίκυ Κάβουρα: «Διαβάζω τόσες ανοησίες για μένα»

Έξω από τα δόντια η Βίκυ Κάβουρα στα social media!

Την έντονη της δυσαρέσκεια εξέφρασε η Βίκυ Κάβουρα μέσα από τα social media για όσα γράφονται για εκείνη και διαβάζει τις τελευταίες μέρες.

Μάλιστα, η κούκλα ηθοποιός εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους τους φόβους της για συνεντεύξεις που δίνει όταν δεν εργάζεται κάποιο διάτημα στην τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Κάβουρα προχώρησε στη δημοσίευση μιας ιστορίας που «απασφάλισε» κατά τίτλων και δημοσιογράφων. «Αυτές τις μέρες διαβάζω τόσες ανοησίες για μένα που πραγματικά δεν ξέρω πως να αντιδράσω! Συνήθως δεν ασχολούμαι. Δεν δηλώνω ποτέ κάτι για να προκαλέσω, αντιθέτως αντιπαθώ να δίνω συνεντεύξεις ειδικά σε περίοδο που δεν εργάζομαι στην τηλεόραση καθώς γνωρίζω ότι ακόμα και αν μιλάω μια ώρα για κάτι που έχει ουσία, αυτό που τελικά θα γίνει τίτλος είναι το αν τρώω σουβλάκια ή αν θέλω να παντρευτώ».

«Αστείο; Η… λυπηρό; P.s. Στο ότι έχει παραγίνει το κακό με το φλερτ μέσω social media και μου φαίνεται αφύσικο, διαφωνείς κάπου;» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα σε όσα θέλησε να μοιραστεί στην ιστορία της.


«Ας ξαναβγούμε έξω να φλερτάρουμε από κοντά. Λέω εγώ τώρα…» κατέληξε με νόημα η κανθιά καλλονή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου