Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Τιτίκα Στασινοπούλου για Στάθη Ψάλτη: «Έλεος, τι να δω; Αλλάζω κανάλι όταν παίζει ταινία του»

«Δεν μου άρεσε σαν καλλιτέχνης», λέει η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ξανθίππη Βουτσαλά έδωσε συνέντευξη η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για τον Στάθη Ψάλτη και τονίζει πως όταν πετυχαίνει κάποια ταινία του στην τηλεόραση, αλλάζει κανάλι.

«Είχα κλείσει στο Δελφινάριο να παίξω με Μουστάκα και Βέγγο και βρέθηκα στον θίασο του Ψάλτη. Δεν αντικαθιστάς έναν Μουστάκα με έναν Ψάλτη. Δεν μου άρεσε σαν καλλιτέχνης ο Ψάλτης. Σε κάθε παράσταση καθόμουν στο πλάι κι έβλεπα το νούμερο του Ψάλτη. Μου έλεγε ο Βέγγος, “Στασινοπούλου μαζόχα, αφού δεν αντέχεις, γιατί κάθεσαι και «κάνεις εμετό»”; Και του είπα ότι κάθομαι και κάνω εμετό για να μην το ξανακάνω… Θεός συγχωρέστον τον Στάθη Ψάλτη, αλλά όταν βλέπω ταινία του αλλάζω κανάλι. Έλεος, τι να δω;», ανέφερε αρχικά η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Η Τιτίκα Στασινοπούλου είπε στη συνέχεια: «Οι φοιτητές μου, με έλεγαν Τιτικάκι και τα αισθήματα ήταν αμοιβαία. Όταν είχα την περιπέτεια με τον καρκίνο δεν φοβήθηκα τον θάνατο. Μου έπεσαν τα μαλλιά, φόραγα περούκες. Όταν αρρώστησα με καρκίνο το μόνο που μου έλειψε ήταν η στήριξη του Γιώργου, που έφυγε πρώτος. Πριν την ασθένεια του Γιώργου Παπαζήση, είχαμε έρθει σε διάσταση. Η διαφορά μας ήταν για το σπίτι. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν εάν πολύ γλυκό παιδί».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Τιτίκα Στασινοπούλου είπε: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης μπορεί να είχε τις ιδιαιτερότητες του, τις οποίες δεν μοστράριζε. Δεν μπορώ να ευτελίσω τα θετικά του. Για τον Φιλιππίδη θεωρώ ότι η δόξα του δημιούργησε το σύνδρομο του εξουσιαστή. Τον Μάρκο Σεφερλή τον παραδέχομαι, έχει αμεσότητα με τον κόσμο και καθαρότητα, πολλές φορές στις παραστάσεις ξεφεύγει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου