Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Χρήστος Φερεντίνος: Η πρώτη του αντίδραση μετά την απόφαση του δικαστηρίου

"Η Σοφία του έδωσε όλον τον χρόνο να παραδεχτεί το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη. Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ" δηλώνει ο Χρήστος Φερεντίνος

Ο Χρήστος Φερεντίνος θέλησε να τοποθετηθεί για πρώτη φορά επί του θέματος μετά την εκδίκαση της υπόθεσης Παυλίδου-Παπαγιάννη, ώστε να αποκαταστήσει την αλήθεια και να υπερασπιστεί την αθωότητα της συζύγου του.

Η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα από το Πρωτοδικείο στην πολυσυζητημένη δικαστική διαμάχη που είχε με τον συνάδελφό της, Μάνο Παπαγιάννη. Ο κατηγορούμενος ηθοποιός κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκισης με αναστολή, ενώ η υπόθεση οδηγείται πια στο Εφετείο.

Ο παρουσιαστής του Alpha έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Στήριξα τη Σοφία Παυλίδου από την πρώτη στιγμή γιατί όλο το δίκιο ήταν με το μέρος της. Η απόφαση αυτή είναι μια δικαίωση για εκείνη. Η Σοφία του έδωσε όλον τον χρόνο να παραδεχτεί το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη. Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ!

Δειτε το βιντεο εδω

 Αντίθετα αυτός διαστρέβλωσε εντελώς τα γεγονότα. Να είστε σίγουροι ότι η υπόθεση αυτή θα είχε πάρει άλλη τροπή, αν είχε ειπωθεί μια συγγνώμη!».

Η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στο Εφετείο, μετά το σχετικό αίτημα της πλευράς Παπαγιάννη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου