Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Καλάθι του νοικοκυριού: Έπεσε η ψηφιακή πλατφόρμα λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας στην πρεμιέρα

Το μήνυμα που εμφανίζεται στους καταναλωτές

Πρεμιέρα σήμερα Τετάρτη (02/11) για το «καλάθι του νοικοκυριού» που έχει ως βασικό στόχο τη διατήρηση βασικών αγαθών σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα προβλήματα καθώς οι καταναλωτές έσπευσαν να μπουν από νωρίς στη πλατφόρμα ekatanalotis.gov.gr/householdBasket για να ενημερωθούν για τα προϊόντα με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας.

Όσοι καταναλωτές επιχειρούν να μπουν στην ιστοσελίδα βλέπουν το εξής μήνυμα: «this site can’t be reached».

Υπενθυμίζεται πως το «καλάθι του νοικοκυριού» έχει ένα σκοπό να δώσει στους ευάλωτους συμπολίτες μας τη δυνατότητα να αγοράζουν προϊόντα που έχουν ανάγκη, χωρίς να υφίστανται τις επιπτώσεις του πληθωρισμού.

 Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Νίκος Παπαθανάσης, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο Διοικητής της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) Χαράλαμπος Μελισσινός καθώς και ελεγκτές της ΔΙΜΕΑ, επισκέπτονται δέκα καταστήματα αλυσίδων σούπερ μάρκετ που μετέχουν στην πρωτοβουλία για να επιβλέψουν ότι όλα πάνε καλά.

«Όπως βλέπουμε από την πρώτη αυτοψία, επειδή υπήρχε μια ανησυχία ότι θα έχουμε προϊόντα μόνο ιδιωτικής ετικέτας, αποδεικνύεται ότι έχουμε και επώνυμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης. .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου