Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Κατερίνα Καινούργιου για τις δηλώσεις Μπιμπίλα: «Το θεωρώ ρατσιστικό»

Η Κατερίνα Καινούργιου για τα σχόλια του Σπύρου Μπιμπίλα προς τη Νεφέλη Ορφανού

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα γύρω από την τοποθέτηση της Νεφέλης Ορφανού σχετικά με τις καταγγελίες βιασμών και παρενοχλήσεων στον χώρο του θεάτρου.

«Διαφωνώ κάθετα με αυτό που είπε ο Σπύρος, ότι οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας δεν θα ‘πρεπε να δίνουν συνεντεύξεις.

Ξέρετε πόσο τον αγαπώ τον Σπύρο, αλλά το θεώρησα ρατσιστικό» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ πρόσθεσε: «Υπάρχουν άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που παίρνεις τη σοφία τους και μακάρι να συνεχίσουν να δίνουν συνεντεύξεις».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια έριξε το μπαλάκι των ευθυνών και στη δημοσιογραφική ομάδα της εκάστοτε εκπομπής που προβάλλει ένα αντίστοιχο απόσπασμα, τονίζοντας: «Είναι στο χέρι της αρχισυνταξίας και της ομάδας, όταν δουν μια προκλητική συνέντευξη, κάποια κομμάτια να τα αφαιρέσουν για να προστατεύσουν και τον άνθρωπο που την έχει δώσει».

Δειτε το βιντεο εδω

Θυμίζουμε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε σχολιάσει προηγουμένως για την τοποθέτηση της κυρίας Ορφανού πως: «Θα συμβούλευα τους ρεπόρτερ να μην πηγαίνουν σε αρκετά μεγαλύτερους ανθρώπους, για να μην παίρνουν και τέτοιου είδους απαντήσεις, που δε συνάδουν με όλο αυτό που έχει συμβεί».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου