Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Κατερίνα Στανίση: «Πηγαίνω στη λαϊκή, δεν μπορώ τις πλαστικές επεμβάσεις»

"Όλοι έχουν το ίδιο πρόσωπο. Πού είναι τα χαρακτηριστικά; Δεν πειράζει, μια ρυτίδα είναι γοητεία" δηλώνει η Κατερίνα Στανίση

Η Κατερίνα Στανίση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» για την προσωπική της ζωή, τις επιτυχίες της στον χώρο του τραγουδιού αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Κάποια τραγούδια μου είναι κοινωνικο-ερωτικά. Οι άνθρωποι τότε ήμασταν πιο συναισθηματικοί, υπήρχε περισσότερο συναίσθημα στο τραγούδι.

Τώρα τραγουδάνε και νομίζεις ότι τσακώνονται» αναφέρει η Κατερίνα Στανίση, ενώ προσθέτει ότι τα τραπ τραγούδια δεν τα καταλαβαίνει.

Για τις πλαστικές επεμβάσεις και το πώς νιώθει η ίδια με τον εαυτό της, η τραγουδίστρια απαντά: «Εγώ δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω τι κούκλα είσαι! Δε λέω όμως ότι είμαι και μέσα στη ρυτίδα. Δεν μπορώ τις επεμβάσεις καθόλου, αυτό το ψεύτικο που να μην κουνιέται. Εγώ δεν παίρνω ούτε ασπιρίνη. Φαντάζεσαι να κάνω έτσι και να μην κουνιέται; Θα με πιάσει τρέλα!».

«Όλοι έχουν το ίδιο πρόσωπο. Πού είναι τα χαρακτηριστικά; Δεν πειράζει. Και μια ρυτίδα είναι γοητεία» καταλήγει.

Δειτε το βιντεο εδω

Όσον αφορά τη μοναξιά και την προσωπική της ζωή, η Κατερίνα Στανίση δηλώνει: «Όταν είσαι ερωτευμένη, θαρρείς και μπαίνει μες στο κύτταρό σου. Έχω δει να πέφτουν κάτι αξιοπρέπειες να πέφτουν. Θα μπορούσα να είμαι απλησίαστη, αλλά δεν το μπορώ. Πηγαίνω στη λαϊκή, γιατί μου αρέσει το καθημερινό. Βλέπεις πολλά και μετά καταλήγεις μόνος σου, να κοιμάσαι με την καριέρα αγκαλιά. Το προσπάθησα αλλά «δεν μας έκατσε», που λέει και η νεολαία».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου