Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία – «Η πρεσβυτέρα ήταν πολύ επιθετική, έβαζε και αυτή τιμωρίες»

«Με είχαν 4 μήνες απομονωμένη από την υπόλοιπη ομάδα» - «Είδα παιδαγωγό να χτυπάει κοπέλα σε καζανάκι»

Μια 18χρονη σήμερα κοπέλα περιέγραψε την εμπειρία της από τη ζωή σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου, αναφερόμενη σε απομόνωση και στέρηση φαγητού που επιβάλλονταν στην ίδια και σε άλλα παιδιά επειδή «δεν ακολουθούσαν τους κανόνες», μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Αυτό που μου έχει μείνει στα άλλα παιδιά γιατί τα έβλεπα και πονούσα, ήταν παιδιά 4-5 ετών να τα πιέζουν να φάνε ένα φαγητό, και τα παιδιά το έφτυναν επειδή δεν μπορούσαν να το καταπιούν» είπε η κοπέλα στον ΑΝΤ1.

Ανέφερε ακόμη ότι για 4 μήνες της επέβαλαν απομόνωση από τα μέλη της «μεγάλης ομάδας» επειδή, όπως της είπαν «επηρέαζε άλλα παιδιά».

Η ίδια σημείωσε ότι όταν προσπάθησε να αντιδράσει η διευθύντρια της δομής της Κιβωτού του Κόσμου στην οποία έμενε της είπε ότι «αν δεν αποδεχθώ τη συνέπεια θα πάμε σε χειρότερα πράγματα, που είναι να με διώξουν».

Είπε ακόμη ότι στις τιμωρίες που επιβάλλονταν περιλαμβάνονταν και διακοπή από το σχολείο φέρνοντας ως παράδειγμα ένα κορίτσι το οποίο, όπως είπε, το «έκοψαν» από το σχολείο όταν διαπίστωσαν ότι είχε σχέση με ένα αγόρι προσθέτοντας ότι παιδιά στην Κιβωτό του Κόσμου «φτάνουν 17 ετών και είναι πρώτη και δευτέρα γυμνασίου».

Για τον πατέρα Αντώνιο σημείωσε πως «ερχόταν κάποιες φορές, αλλά με τα αγόρια καθόταν, δεν είχε κάποια σχέση με εμάς».

Για την πρεσβυτέρα του πατέρα Αντώνιου είπε ότι «έχει σχέση σε όλα αυτά, ήταν πολύ επιθετική, μας έλεγε “δίνω τα πάντα για εσάς και δεν σέβεστε τίποτα” και εννοείται ότι επέβαλε και τιμωρίες».

Δειτε το βιντεο εδω

Η κοπέλα κατήγγειλε, ακόμα, ότι «έχω δει παιδαγωγό που κοπανούσε κοπέλα στο καζανάκι στο μπάνιο» προσθέτοντας ότι «εννοείται ότι τα ήξερε ο πατέρας Αντώνιος γιατί ενώ τον συγκεκριμένο παιδαγωγό τον έδιωξαν, πριν από τέσσερα χρόνια τον πήραν ξανά στην Κιβωτό».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου