Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατέρας Αντώνιος προσπάθησε να με χρηματίσει για να μη μιλήσω»

Κιβωτός του Κόσμου, συνεχίζονται οι σοκαριστικές αποκαλύψεις...

Σε πρώτο πλάνο έχει μπει τα τελευταία 24ωρα η Κιβωτός του Κόσμου με τις αποκαλύψεις να μοιάζει να μην έχουν τέλος. 

Ένας 17χρονος φίλος του 19χρονου, ο οποίος έκανε την πρώτη καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση, δηλώνει σήμερα πως ο πατέρας Αντώνιος πήγε να του δώσει χρήματα όταν συνειδητοποίησε πως είναι αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με τον Νίκο Στραβελάκη, το βράδυ της Κυριακής, ο 17χρονος δήλωσε για την πρώτη καταγγελία που έγινε για την Κιβωτό του Κόσμου πως «μετά από όλα όσα είδα να γίνονται μέσα στο δωμάτιο, την επόμενη κιόλας ημέρα, ο πατέρας Αντώνιος με πλησίασε για να με χρηματίσει για να μη μιλήσω και να μην πω πουθενά όσα είχα δει».

«Συγκεκριμένα μου είχε πει ότι θα μου δώσει χιλιάδες ευρώ για να ξεχάσω όσα είδα. Αυτό που είδα πρέπει να γινόταν συστηματικά. Μάλιστα το ίδιο βράδυ που τους είδα μέσα στο δωμάτιο, ο φίλος μου ήρθε και μου είπε τα πάντα, αλλά ακόμα φοβόταν να μιλήσει. Χαίρομαι τελικά που μας άκουσε και τελικά βρήκε την δύναμη να τον καταγγείλει» δήλωσε  ο 17χρονος αυτόπτης μάρτυρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, ηΚιβωτός του Κόσμου διαψεύδει κατηγορηματικά όλα όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα αφήνοντας αιχμές για «σχέδιο» κατά της δομής επειδή οι καταγγελίες γίνονται «με οργανωμένο τρόπο» και μιλούν για «ανύπαρκτα περιστατικά».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου