Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Ευαγγελία Αραβανή: «Με εκνεύρισε πάρα πολύ»

"Μετά από μιάμιση ώρα βουτάει στη θάλασσα και εξαφανίζεται" αποκάλυψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Την Ελίζαμπεθ Ελέτσι φιλοξένησε ο Κωνσταντίνος Καμέας στην εκπομπή Status που προβάλλεται στο Astra Tv. 

Το γνωστό μοντέλο, που την περσινή σεζόν βρέθηκε στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο, αναφέρθηκε στην Ευαγγελία Αραβανή η οποία και την… εκνεύρισε περιμένοντας την για πολλά λεπτά για μία συνέντευξη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μια celebrity που με είχε εκνευρίσει πάρα πολύ γιατί την περίμενα επί 45 λεπτά στον ήλιο στην παραλία, την περίμενα μέχρι να μιλήσει στο κινητό της και της το έχω πει και κατιδίαν είναι η Ευαγγελία Αραβανή. Το λέω για πρώτη φορά. Αν και της το έχω πει κιόλας, ότι «με εκνεύρισε τότε που σε περίμενα και θα προτιμούσα να μου πεις ότι εν τέλει δεν ήθελες να μου κάνεις καμία δήλωση». Τότε ήταν με έναν άνθρωπο που ήταν στα χωρίσματα».

«Την είχα εντοπίσει στην παραλία, δεν το είχαμε κανονίσει μάι ή δύο μέρες πριν. Απλά την εντόπισα εγώ στην παραλία και με πάρα πολύ όμορφο τρόπο της είπα ότι θα ήθελα να της πάρω μια όμορφη δήλωση ή συνέντευξη, ότι ήθελε. «Τώρα;» μου κάνει με αυτό το υπεροπτικό ύφος. Εντάξει, σε μισό λεπτό» μου λέει και ήταν εκεί με τις φίλες της.

«Ήταν κάτω στην ξαπλώστρα, μιλούσε στο τηλέφωνο και θυμάμαι πως είχε λίγο τα νεύρα της ενώ εγώ την περίμενα κάτω από τον ήλιο, Αύγουστο μήνα με 45 βαθμούς Κελσίου. Ίδρωνα και μετά από μιάμιση ώρα βουτάει στη θάλασσα και εξαφανίζεται» συμπλήρωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου