Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Είδα στον Αντώνη Αντωνίου τον μπαμπά μου»

"Είχαμε σχέση οικογένειας με τον Αντώνη Αντωνίου" αποκάλυψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά υποδέχθηκαν τον Αντώνη Αντωνίου και την σύζυγο του, Νατάσα Ασίκη το μεσημέρι της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο παρουσιαστής θέλησε να μιλήσει για την μακρόχρονη προσωπική σχέση που διατηρεί με τον αγαπημένο ηθοποιό.

Ειδικότερα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος  εξομολογήθηκε πως «έχουμε συνδεθεί παλαιότερα με μια συνεργασία που είχαμε κάνει στις αρχές του ’90. Είχαμε κάνει τότε μια σχέση οικογένειας. Για τον Αντώνη περίμενα να είναι ένας σκληρός άνθρωπος αλλά συνάντησα έναν άνθρωπο τόσο τρυφερό. Είδα στον Αντώνη τον μπαμπά μου, χωρίς να έχει την ηλικία του πατέρα μου, με είχε σαν παιδάκι του».

«Είχαμε πάει μια περιοδεία, είχαμε κάνει ταξίδι μέχρι την Αλεξανδρούπολη, είχαμε πάει μαζί στη Σαμοθράκη, είχαμε πάει μαζί σε στρατόπεδο και παίξαμε στην Αλεξανδρούπολη».

Δειτε το βιντεο εδω

«Τον είχα όμως για σκληρό γιατί, ναι μεν είχε κάνει την Παραγγελιά, αλλά είχε κάνει και μια μεγάλη θεατρική επιτυχία με τον Φονιά του Μήτσου Ευθυμιάδη» πρόσθεσε ακόμα ο παρουσιαστής για να συμπληρώσει, με χιούμορ, ο καλεσμένος του πως «είχαμε σκοτώσει και καμιά εικοσαριά με τον Πάνο Κοκκινόπουλο στον Κόκκινο Κύκλο. Όλα μαζί».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου