Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Πέτρος Πυλαρινός: «Στην τουαλέτα του Fame Story, τους είχα ακούσει να κάνουν σεξ»

"Εγώ πάντως έναν μήνα έκατσα και δεν έκανα τίποτα" ομολόγησε ο Πέτρος Πυλαρινός

Ο Πέτρος Πυλαρινός μίλησε την Πέμπτη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα.

Ο τραγουδιστής των Alcatrash αναφέρθηκε στο Fame Story και την πρόσφατη ατάκα του Γιώργου Λιανού περί σεξ στο σπίτι της ακαδημίας αποκαλύπτοντας πως ήταν πάνω από ένα τα περιστατικά αυτά!

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Πυλαρινός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θυμάμαι περιστατικά σεξ στο σπίτι του Fame Story. Δηλαδή στην τουαλέτα και έγραφε η κάμερα! Τους είχα ακούσει! Την ώρα που «δίδασκε» ο Γιώργος Λιανός δεν ήμουν μπροστά να τον παρακολουθήσω και να του δώσω τα συγχαρητήρια μου».

«Ήταν λίγο άβολη για μένα αυτή η διαδικασία του ριάλιτι και για αυτό δεν θα το ξανάκανα ποτέ. Την ώρα που δεν έγραφαν οι κάμερες προσπαθούσα να κοιμηθώ γιατί χαμήλωναν λίγο τα φώτα».

«Τα άτομα αυτά όμως, που συμμετείχαν στα περιστατικά, ίσως να τα είδαμε και μετά σαν ζευγάρια. Κάποια τα είδαμε και κάποια μπορεί να μην τα είδαμε. Θα πω μόνο αυτό γιατί δεν ήταν ένα περιστατικό αλλά πολλά. Ήταν δυο, τρία.

Δειτε το βιντεο εδω

 Εγώ πάντως έναν μήνα έκατσα και δεν έκανα τίποτα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Πέτρος Πυλαρινός στην κάμερα της πρωινής εκπομής της Κατερινας Καινούργιου στον Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου