Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Σταύρος Σβήγκος: «Πέρασα ανδρολοχεία, είχα συμπτώματα στην εγκυμοσύνη της συζύγου μου»

"Μετά το είχα και σαν δικαιολογία για να τρώω ότι γουστάρω" παραδέχθηκε ο Σταύρος Σβήγκος.

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Σταύρος Σβήγκος, τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό του After Dark στο OPEN. 

Ο νεαρός πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς «Έρωτας φυγάς» μίλησε, μέσα σε όλα, για την περίοδο της εγκυμοσύνης της πρώην συζύγου του κατά την οποία και ο ίδιος εξηγεί πως πέρασε ανδρολοχεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Σβήγκος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα περάσει ανδρολοχεία την περίοδο της εγκυμοσύνης της πρώην συζύγου μου. Στην ανδρολοχεία έχεις κάποια συμπτώματα όπως πρήξιμο στην κοιλιά, ναυτία, μπορείς να τα πάθεις όλα. Εγώ όμως είχα κάποια, έτσι, λίγα. Μετά το είχα και σαν δικαιολογία για να τρώω ότι γουστάρω! Έτρωγα τον πα… μου και έλεγα «ως πρήστικα, μάλλον από την ανδρολοχεία είναι» ενώ είχα φάει ένα τραπέζι ολόκληρο».

«Είσαι πολύ κοντά στην σύντροφο σου και αρχίζεις να νιώθεις ότι νιώθει και αυτή χωρίς όμως να το επιλέγεις. Έρχεται. Είναι όπως αν κλειστούμε αυτή τη στιγμή οι τρεις μας σε ένα δωμάτιο για εννιά μήνες, θα επηρεαστούν οι συμπεριφορές μας και θα βιώνουμε πράγματα κοινά. 

Οπότε όλο αυτό ψυχολογικά και υποσυνείδητα αρχίζει να σου κάνει διάφορα παιχνίδια. Εγώ ήμουν πολύ κοντά στην Ελένη οπότε άρχισα και γω να έχω τέτοια πράγματα. Η Ελένη μού το είπε ουσιαστικά» συμπλήρωσε ο Σταύρος Σβήγκος στο late night του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου