Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Τον συνάντησα και δεν τον έδειρα γιατί ήταν με την κόρη του»

"Δεν απειλώ ότι θα σκοτώσω κάποιον, αλλά ένα χέρι ξύλο έπρεπε να το φάει" ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην Super Κατερίνα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για την μάχη του με τον καρκίνο και τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Όταν σου χτυπήσει την πόρτα ο καρκίνος, εκείνη την στιγμή υφίστασαι ένα σοκ. 

Είχα ένα ατύχημα του αγίου Νεκταρίου, έκανα νηστεία 40 μέρες μετά από παιδάκι και μετά είπα να κάνω εξετάσεις.

Εκεί βρέθηκε ότι ενώ τον Σεπτέμβριο ήταν όλα καθαρά, είχα μια υπερβολική αύξηση στους καρκινικούς δείκτες. Βρέθηκε ότι έχω έναν όγκο πολύ κοντά στους λεμφαδένες. Εκεί στον γιατρό ρε π… δεν σκοτωνόμουν; Απεδείχθη ότι ήταν επιθετικός καρκίνος και μάλιστα τελευτραία είχε μια μικρή υποτροπή, η οποία ήταν δικαιολογημένη λόγω της επιθετικότητας του καρκίνου, για αυτό κάνω το τελευταίο διάστημα ακτινοθεραπείες κι ορμονοθεραπείες μαζί’ ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Χωρίς να του έχω κάνει τίποτα, λέει ότι ο Κούγιας παραδέχτηκε ότι με έδειρε. Δεν κατάλαβα γιατί στοχοποίησε εμένα. Τον είχα βοηθήσει πολύ στην υπόθεση του Therapin… Μου ευγωμονούσε που τον έσωσα. Επί 8 χρόνια με παρουσίαζε κοντό και δυστυχώς για αυτόν είμαι 1.79. Από αυτόν καμια δεκαριά πόντους πιο ψηλός. Είναι τελείως διαφορετικό να σε παίρνουν οι κάμερες από κάτω. Είπε το ακραίο ότι είμαι τόσο χυδαία προσωπικότητα, που η σφαίρα που σκότωσε τον αείμνηστο Γρηγορόπουλο, βρήκε λάθος Αλέξη. Ο γιος μου μού έλεγε, όταν είχαν χωρίσει, ότι μπαμπά αυτός ο γελοίος πάλι λέει για εσένα και γελούσε…

Εγώ το λέω ότι ο Λαζόπουλος ήταν τυχερός τότε γιατί εγώ είμαι μεγαλωμένος σε γειτονιά που έχω μάθει ότι αυτά που με αφορούν περοσωπικά να μην βάζω τα δικαστήρια στην μέση. Δεν απειλώ ότι θα σκοτώσω κάποιον, αλλά ένα χέρι ξύλο έπρεπε να το φάει… Τον έχω συναντήσει και δεν τον έδειρα γιατί ήταν με την κόρη του…

Δειτε το βιντεο εδω

 Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν τον συναντώ, δεν μπορώ να συγκρατηθώ… Έκανε ξακαθάρισμα προσωπικών για μήνες, όχι σάτιρα» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου