Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Survivor: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Μπορεί παλιότερα στο Survivor να είχε φτάσει κοντά στον τελικό, αλλά φέτος αποχώρησε πρόωρα.

Έντονη ήταν αυτή η εβδομάδα για το Survivor με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε σκληρές μάχες για να κερδίσουν τα έπαθλα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ήττες έφεραν εντάσεις και δυσφορία ανάμεσα στις ομάδες.

Την Κυριακή πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για αδικία κι ότι η ομάδα του θέλει να τον διώξει από το Survivor χωρίς λόγο. Την Δευτέρα προέκυψαν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η ομάδα της έβγαλε στον τάκο την Ευρυδίκη Βαλαβάνη λόγω μειωμένης απόδοσης στα αγωνίσματα και τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος «άναψε φωτιές» στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor κι έβγαλε πύρινο λόγο εναντίον τριών συμπαικτριών του που θεωρεί πως λειτούργησαν με δόλο εναντίον του κι είχαν σχέδιο να τον βγάλουν από το παιχνίδι.

Έπειτα από την ήττα της Μπλε ομάδας στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας, η παίκτρια που έκλεισε τον κύκλο των υποψηφιοτήτων για αυτήν την εβδομάδα ήταν η Καρολίνα Καλύβα. Η ίδια δήλωσε ότι περίμενε να βρεθεί σε αυτήν την θέση.

Οι τηλεφωνικές γραμμές είχαν ανοίξει από χθες κι όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που είδε την πόρτα της εξόδου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την οποία δεν στήριξε το τηλεοπτικό κοινό. «Δεν ένιωθα ότι θα φύγω σήμερα. Ωστόσο είναι η γνώμη του κοινού. Αυτό που έλεγα στα παιδιά είναι ότι είμαι με το ένα πόδι πιο κοντά στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στα ζωάκιά μου, οπότε είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους. Θα μου λείψουν σίγουρα όλοι εδώ πέρα. 

Δειτε το βιντεο εδω

Ήταν νωρίς, αλλά δεν πειράζει. Προχωράμε. Θα ήθελα να είναι νικητής ο Κωνσταντίνος και πιστεύω ότι θα φτάσει πολύ ψηλά και θα φέρει άλλη μια κούπα στο σπίτι.» δήλωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου