Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Ραφαήλ Καρυωτάκης: «Αυτό έχουμε συμφωνήσει με τον Ανδρέα Γεωργίου για του χρόνου»

"Θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική, ναι και στόχος μου είναι να πάω σε μια δραματική σχολή" παραδέχεται ο Ραφαήλ Καρυωτάκης.

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε ο Ραφαήλ Καρυωτάκης στο πλατό της εκπομπής The 2night Show, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, στον ΑΝΤ1. 

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο όμορφος Tik Toker και ηθοποιός στο καθημερινό σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, «Γη της ελιάς» αποκάλυψε πως ο δικός του ρόλος θα ολοκληρωθεί την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ραφαήλ Καρυωτάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στη «Γη της ελιάς» για μένα είναι η τελευταία σεζόν. Τελειώνω φέτος και αυτό είναι κάτι το οποίο έχουμε συζητήσει με τον Ανδρέα Γεωργίου και το έχουμε συμφωνήσει. Αυτή ήταν η καλύτερη λύση και για προσωπικούς μου λόγους που πρέπει να βρίσκομαι στην Αθήνα. Τα γυρίσματα γίνονται και στη Μάνη και στην Αθήνα αλλά πηγαίνουμε πολύ και στην Κύπρο».

«Ήμουν αρκετά έτοιμος με την κάμερα και δεν είχα το συνηθισμένο του να φρικάρω επειδή υπάρχει μια κάμερα εκεί πέρα. Δεν φρίκαρα ιδιαίτερα αλλά οι πρώτες μου σκηνές ήταν με τον Τάσο Ιορδανίδη και τον Πασχάλη Τσαρούχα, πάω στο σετ ολοκαίνουργιος και φρέσκος χωρίς να έχω ξαναπεί ατάκα στη ζωή μου. «Παναγία μου, Χριστέ μου κάντε να πάνε όλα καλά» λέω και δεν με έκαναν ούτε στο τόσο να νιώσω άσχημα. Ίσα ίσα που με βοήθησαν, μου είπαν καλά λόγια, με εμψύχωσαν και με το που τελείωσε η πρώτη μου σκηνή είπα πως από δω και πέρα αυτό είναι η ζωή μου».

«Αυτή τη στιγμή, αν πάνε όλα καλά, θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική, ναι. Ο στόχος μου είναι να πάω σε μια δραματική σχολή. Τρελαίνομαι με αυτό και πηγαίνω στη δουλειά χωρίς να νιώθω ότι πάω στη δουλειά. Αυτό είναι πολύ βασικό γιατί στις προηγούμενες μου δουλειές, πολλές φορές έλεγα το προηγούμενο βράδυ «ποιος πάει, αύριο, για δουλειά». Τώρα όμως πάω και είμαι χαρούμενος, νιώθω ότι κάτι δημιουργώ και αυτό ήθελα να κάνω ούτως ή άλλως και το γνώριζα από μικρός» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Ραφαήλ Καρυωτάκης στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου