Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Ξεσπά ο αδελφός της Αθηνάς Κατσάρα – «Πέθαινε για το μωρό της, να μπουν φυλακή όλοι τους»

"Η αδελφή μου ήταν η πιο άτυχη από όλα τα παιδιά. Ήταν η πρώτη φορά που ταξίδευε με τρένο", περιγράφει ο Βασίλης Κατσάρας στο T-Live.

Στην κάμερα του T-Live μίλησε ο αδελφός της Αθηνάς Κατσάρα, της 34χρονης μητέρας που έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

 Ο Βασίλης Κατσάρας ξεσπά και όσα περιγράφει στη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη σοκάρουν.

«Στη μέση του βαγονιού ήταν. Ο γαμπρός μου τη στιγμή της σύγκρουσης σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα. Και με το που σηκώθηκε, έκανε ένα δυο βήματα κι άκουσε έναν μεγάλο θόρυβο. Εκεί σκοτείνιασαν όλα και εκεί –από ό,τι μου είπε ο γαμπρός μου – η αδελφή μου φώναξε “Νίκο, το μωρό!”. Εκεί χάθηκαν όλα. Ο γαμπρός μου έμαθε για τον θάνατο της Αθηνάς ανήμερα της κηδείας», διηγείται ο Βασίλης Κατσάρας.

«Η αδελφή μου ήταν η πιο άτυχη από όλα τα παιδιά. Ήταν η πρώτη φορά που ταξίδευε με τρένο, είχε καιρό να ταξιδέψει. Είχαν πάει στους θείους μου στην Αθήνα για τριήμερο αλλά δεν πρόλαβαν. Ευτυχώς που δεν το πήραν μαζί τους το μωρό», σημειώνει ο άτυχος άνδρας στο T-Live.

«Τιμωρία δεν υπάρχει. Δεν θα μας απαλύνει τον πόνο. Ούτε τα λεφτά για τα μέτρα που δεν θα εφαρμοστούν ποτέ… Θα ήθελα να μπουν φυλακή όλοι τους! Είναι το ελάχιστο, το μηδαμινό η τιμωρία αυτή. Δεν θα φέρει πίσω την αδελφή μου, ούτε τα άλλα παιδιά. Για τις ψυχές τους… Δικαίωση», αναφέρει συγκινημένος ο Βασίλης Κατσάρας.

Δειτε το βιντεο εδω

Όπως είπε, το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από την αδελφή του, καθώς μιλούσαν αραιά ήταν: «Έχουμε πει ο ένας για τον άλλον… Συγχωρούνται. Κάτι σαν περασμένα, ξεχασμένα δηλαδή. Πέθαινε για το μωρό της».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου